Päiväkerho

Päiväkerhotyö on kirkon kasteopetusta ja sen tavoitteena on lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tukeminen. Kun pieni lapsi kastetaan, sitoutuu seurakunta yhdessä perheen ja kummien kanssa huolehtimaan hänen kristillisestä kasvatuksestaan. Tätä kasvatusta, kasteopetusta, on myös päiväkerhotoiminta.

Kerhotoiminnassa otetaan huomioon lapsen yksilölliset tarpeet, vahvuudet ja mahdolliset tuen tarpeet. Lapselle pyritään luomaan edellytyksiä kehittää taitojaan monipuolisesti, oman kehitystasonsa mukaisesti.

Päiväkerhotoiminta pitää sisällään monenlaista puuhaa ja yhdessäoloa. Kerhon päiväohjelmaan kuuluu leikkiä/ohjattua leikkiä, kädentaitoja, liikuntaa, laulua, satuhetkiä ja luovaa toimintaa. Hartaushetket ja hiljentyminen ovat osa jokaista kerhopäivää.

Päiväkerhoihin voi ilmoittaa v. 2013–2015 syntyneitä lapsia. Kerhoon voi tulla myös kesken kauden mikäli ryhmään mahtuu.

Yhteystiedot lastenohjaaja Senja Stedt p. 040 774 6781

Voit ilmoittautua päiväkerhoon verkossa tästä.

Päiväkerhoihin ilmoittautumisella tänä vuonna erityinen merkitys

Kerhoajat

Päiväkerhojen syyskausi alkaa vk:lla 33.

maanantaisin:

• Päiväkerhoryhmä 1 klo 9-11.30 päiväkerhotiloissa
  • Päiväkerhoryhmä 2 klo 11.45-14.45 päiväkerhotiloissa

tiistaisin

• Perhekerho klo 9.30-11.30 päiväkerhotiloissa (parilliset viikot)
  • Päiväkerhoryhmä 2 klo 9-11.30, (parittomat viikot)

torstaisin:

• Paloisten päiväkerhoryhmä  klo 8.30-11.30 Paloisten koululla