Rippikoulun yhteyshenkilö

Varpaisjärven ja Lapinlahden seurakunnat

puh. 044 733 5266, meiju.saastamoinen@evl.fi

Rippikouluun ilmoittautuminen

Rippikouluun ilmoittautuminen on päättynyt. Seuraavan vuoden ilmoittautuminen alkaa syksyllä 2019.

Rippikoulu Varpaisjärvellä 2018-2019

Rippikoulukirjeet lähetetään koteihin viikolla 37! Alla olevasta linkistä löydät rippikoulukirjeen sekä yhteisten kokoontumisten aikataulut. Voit myös tulostaa tästä tarvittaessa uuden osallistujakortin. Mikäli tarvitset materiaalit mustavalkoisena, voit pyytää niitä sähköpostitse: meiju.saastamoinen@evl.fi.

RIPPIKOULUN KUTSUKIRJE. KLIKKAA!

RIPPIKOULUN YHTEISET KOKOONTUMISET. KLIKKAA!

OSALLISTUJAKORTTI. TULOSTA!

Sähköiset infokirjeet ja tulevat tapahtumat

Tästä pääset selaamaan rippikoulun 2018-2019 sähköisiä leiri- ja retkikirjeitä. Nämä kirjeet julkaistaan tapahtumakohtaisesti nettisivuilla viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

RETKIKIRJE 27.1.2019 KIURUVEDEN RIPPIKOULURETKI. KLIKKAA!

Korvaustehtävät

Mikäli rippikoululainen on estynyt pääsemään yhteiseen kokoontumiseen, ilmoittaa huoltaja poissaolosta vastaavalle työntekijälle. Poissaolo korvataan korvaustehtävällä, jotka julkaistaan tässä viimeistään kaksi viikkoa tapatuman jälkeen. Huoltaja ja rippikoululainen voivat tulostaa tehtävän ja palauttaa sen ohjeen mukaisesti.

PYHÄINPÄIVÄN ILTAKIRKON 3.11.2018 KORVAUSTEHTÄVÄ. KLIKKAA!

METALLISTA JOULUA KONSERTIN 14.12.2018 KORVAUSTEHTÄVÄ. KLIKKAA!

LOPPIAISEN MESSUN JA OPETUSTUOKION 6.1.2019 KORVAUSTEHTÄVÄ. KLIKKAA!

Mikä ihmeen rippikoulu?

"Rippikoulun yleistavoitteena on, että nuori vahvistuu siinä uskossa kolmiyhteiseen Jumalaan, johon hänet on pyhässä kasteessa otettu, kasvaa rakkaudessa lähimmäiseen ja elää rukouksessa ja seurakuntayhteydessä."

Suomen ev.lut.kirkon valtakunnallinen rippikoulusuunnitelma

Rippikoulun käynyt ja konfirmoitu seurakuntalainen

- saa oikeuden käydä itsenäisesti ehtoollisella

- saa ryhtyä kummiksi

- saa kirkollisen avioliittoon vihkimisen

- saa asettua ehdolle seurakuntavaaleissa

Ripari.fi

Ripari on hauska juttu! Käy kurkkaamassa ripari.fi virallista sivustoa!