Kerhot varhaisnuorille

Toimintatorstait syksy 2018

Toimintatorstait ovat 1-4-luokkalaisille alakouluikäisille suunnattua varhaisnuorisotyötä. Toimintaa järjestetään noin kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 16.30 - 18.00 seurakunnan alakerran kerhotiloissa (seurakuntatalon taakse ja portaat alas).

Syyskaudella 2018 kerhoa ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret: Tiia, Riitu, Elli ja Kairo. Paikalla on aina vähintään yksi täysi-ikäinen ohjaaja.

Toimintatorstaissa on monenmoista puuhaa ja tekemistä sekä tytöille että pojille! Kerholaisten toiveita kuullaan. Leikillä, läsnäololla ja kristillisillä arvoilla on tärkeä paikkansa kerhossa. Kerhossa on hartaushetki.

Ilmoittaudu syyskauden Toimintatorstai-ryhmään sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta (myös aiemmin ryhmässä olleet!).

Syksyn 2018 toimintatorstait:

6.9.2018 Kauden aloitus - säännöt ja tutustumista (hartaus: Jumalan huolenpito)

27.9.2018 Ulkoilua (hartaus: Enkelinpäivä)

11.10.2018 Syysaskartelua (hartaus: Vuodenajat)

25.10.2018 Oman lautapelin päivä (hartaus: Anteeksi)

8.11.2018 Isäinpäiväyllätys (hartaus: Isä)

22.11.2018 Lamppusta kirkossa (hartaus: rukousrentoutus)

13.12.2018 Pikkujoulu-nyyttärit! (hartaus: Joulu)

Huom! Syyskaudella Toimintatorstaissa ei tarjoilla välipalaa (paitsi poikkeuskerrat). Pidä allergiatiedot ajantasalla ja ilmoita muutoksista Meijulle!

Toimintatorstain info tiedotetaan vanhemmille tekstiviestitse. Jos et jostakin syystä ole saanut viestejä, ota yhteyttä Meijuun.

Piirretty valoisa aurinko