Yhteisvastuukerääjä

Liity lähimmäisenrakkauden kansanliikkeeseen! Kanna kortesi kekoon ja avusta seurakuntien Yhteisvastuu-tapahtumien järjestelyissä tai järjestä omia tapahtumiasi ystäviesi kanssa Yhteisvastuun hyväksi.

Keräysten alkamisesta kerrotaan joka vuosi keräyksen alkaessa. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi arkienkeliksi seurakuntamme diakoniatyöntekijä Katjalle. Tee päivän hyvä työ ja tule mukaan!

Lipaskerääjänä saat seurakunnastasi Yhteisvastuun virallisilla tunnuksilla ja keräysluvalla varustetun rahalippaan, jonka kanssa lähdet kiertelemään kaupungille ja nappaat ohikulkijoita hihasta. Lähes kaikissa seurakunnissa on saatavilla myös keräysliivejä, joista sinut tunnistaa Yhteisvastuukerääjäksi jo kaukaa. Lipaskeräykset järjestetään usein kauppojen ja ostoskeskusten edustoilla tiettyinä päivinä. Voit itse valita, kuinka paljon ajastasi haluat antaa keräykselle.

Listakeräys - arkienkelinä kotiovella

Listakerääjänä saat seurakunnastasi virallisen, keräysluvalla varustetun Yhteisvastuun keräyslistan. Ota lista mukaasi keväiselle lenkille ja kilauttele ohikulkiessasi naapuruston ovikelloja. Ihmiset lahjoittavat haluamansa summan Yhteisvastuulle ja kirjoittavat nimensä listaan. Sinä puolestasi huolehdit rahojen tilittämisestä seurakunnan nimeämälle henkilölle. Voit toivoa, millä alueella haluaisit kerätä.

Lisätietoja diakoniatoimistosta 040-8272940