Koulu ja oppilaitostyö

Tiedote! Koulu- ja oppilaitostyö on tauolla poikkeustilan vuoksi.

POIKKEUSTILAN NUORISOTYÖ:

Poikkeustilan aikana nuorisotyö toimii aktiivisesti Lapinlahden ja Varpaisjärven seurakuntien Instagram-kanavalla "nuorisrk_lava". Liity seuraajaksi ja osallistu viikko-ohjelmiin, kuten viikkoskabaan, livelähetyksiin, päivän vinkkivitoseen ja iltahuokasuun sekä moniin muihin juttuihin! Seurakuntien nuorisotyönohjaajat päivystävät joka viikko myös kunnan Discordissa -nuorten digitaalisessa kohtaamispaikassa. Tule juttelemaan!

Mikäli mielessäsi on huolia tai kaipaat kuuntelijaa, älä epäröi ottaa yhteyttä Meijuun puhelimitse, whatsapilla tai sähköpostitse!

Päivystysvälkät

Päivystysvälkät yläkouluikäisille tiistaisin klo 12.45-13.15 koulun aulassa tai erillisessä luokassa. Tarjolla on kahvia. Ohjaajien kanssa voi tulla juttelemaan kuulumisista tai mieltä painavista asioista tai vaikkapa harjoitella sanakokeisiin! Päivystysvälkät toteutetaan yhteistyössä kunnan nuorisotoimen kanssa.

Koulukirkot

Osana kouluyhteistyötä toteutetaan koulukirkkoja ja -hartauksia jouluna, pääsiäisen aikoihin ja lukukauden loputtua.

Kouluyhteistyö

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)