Toimintatorstai

Tiedote! Toimintatorstait peruttu toistaiseksi poikkeustilan vuoksi.

POIKKEUSTILAN NUORISOTYÖ:

Poikkeustilan aikana nuorisotyö toimii aktiivisesti Lapinlahden ja Varpaisjärven seurakuntien Instagram-kanavalla "nuorisrk_lava". Liity seuraajaksi ja osallistu viikko-ohjelmiin, kuten viikkoskabaan, livelähetyksiin, päivän vinkkivitoseen ja iltahuokasuun sekä moniin muihin juttuihin! Seurakuntien nuorisotyönohjaajat päivystävät joka viikko myös kunnan Discordissa -nuorten digitaalisessa kohtaamispaikassa. Tule juttelemaan!

Mikäli mielessäsi on huolia tai kaipaat kuuntelijaa, älä epäröi ottaa yhteyttä Meijuun puhelimitse, whatsapilla tai sähköpostitse!

MIKÄ IHMEEN TOIMINTATORSTAI?

Toimintatorstait ovat 1-6-luokkalaisille alakouluikäisille suunnattua varhaisnuorisotyötä. Toimintaa järjestetään noin kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 16.30 - 18.00 seurakunnan alakerran kerhotiloissa (seurakuntatalon taakse ja portaat alas). Kerhon ovet avataan 5min ennen kerhon alkua.

Kevätkaudella 2020 kerhoa ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret: täysi-ikäisenä vastuuohjaajana toimii Kairo, sekä kerhonohjaajina Emmi, Mari Ja Reetu-Matias.

Toimintatorstaissa on monenmoista puuhaa ja tekemistä sekä tytöille että pojille! Kerholaisten toiveita kuullaan. Leikillä, läsnäololla ja kristillisillä arvoilla on tärkeä paikkansa kerhossa. Kerhossa on hartaushetki.

Ilmoittaudu syyskaudelle 2020!

TOIMINTATORSTAIT SYKSY 2020

27.8. Toimintakauden aloitus: ulkoilua! Hartausaihe: Jeesus, parantajamme

10.9. Laminointikorujen tekoa! Hartausaihe: Kiitollisuus