Seurakuntatalo (Seurakuntasaliin mahtuu yhteensä 20 henkilöä koronapandemian aikana)

Kauppatie 17 , 73200 Varpaisjärvi

Turvavälin (1-2 m) mahdollistamiseksi yläkertaan, saliin ja tarjoilutilaan yhteensä 20 henkilöä. Alakerran kerhotilaan 5 henkilöä.

Varpaisjärven seurakuntatalo

Varpaisjärven seurakuntatalolla sijaitsevat seuraavat toimitilat

• Diakoniatoimisto
  • Lasten kerhotila
  • Nuorten kerhotila ja nuorisotoimisto
  • Lisäksi katutasossa kirkkoherran, kanttorin ja suntion työhuoneet

Lue lisää diakoniatoimistosta, lasten kerhotilasta sekä nuorten kerhotilasta ja nuoristoimistosta.

Seurakuntatalon alakertaan mahtuu noin 30 henkilöä. Yläkerran tarjoilutilaan mahtuu noin 30 henkilöä. Yläkerran seurakuntasaliin ja tarjoilutilaan yhdistettynä mahtuu noin 130 henkilöä.

Kaikki tilan varaukset hoidetaan Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterissä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).

Tilojen palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).

Parkkipaikka sijaitsee seurakuntataloa vastapäätä, kadun toisella puolella.

Vaativa pyörätuolireitti