Palvelutoimisto

Ylä-Savon seurakuntayhtymän jäsenseurakuntien palvelutoimisto Iisalmen, Lapinlahden, Nilakan, Sonkajärven ja Varpaisjärven seurakunnille.  

Häät, kaste ja tilavaraukset

Papin, kanttorin ja seurakunnan tilan varaus, lisätietoja ja käytännön järjestelyt häihin ja kasteeseen liittyen. Tilavaraukset seuroihin, kerhoihin ja kokouksiin sekä kirkolliset ilmoitukset. Palvelut saat puhelimitse tai asioimalla Iisalmessa sijaitsevassa toimistossa

 044 7335 202Linkki avautuu uudessa välilehdessä

(numeroon ei voi lähettää tekstiviestejä)

ylasavon.palvelutoimisto@evl.fi

Palvelutoimisto, Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi.

► Katso seurakuntiemme kaikki tilat tästä

► Seurakuntien tilojen palveluhinnaston löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

► VLinkki avautuu uudessa välilehdessäinkkejä omannäköisten juhlien järjestämiseen löydät Elämäsi juhlat -esitteestämme täältä (Siirryt linkistä esitteemme.fi -sivuille)

► Tietoa perhejuhlista saat myös evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivuilta (Siirryt linkistä evl.fi -sivustoon)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntaneuvoston sihteerit

Iisalmen, Nilakan ja Sonkajärven seurakunnassa seurakuntaneuvoston sihteeri Tarja Viertorinne

☎ 044 7335 202Linkki avautuu uudessa välilehdessä, tarja.viertorinne@evl.fi. 

Lapinlahden ja Varpaisjärven seurakunnassa seurakuntaneuvoston sihteeri Arja Toivanen

☎ 044 7335 202Linkki avautuu uudessa välilehdessä, arja.toivanen@evl.fi  

Toimistojen aukioloajat

Palvelutoimisto ja Hautauspalvelut
avoinna ma-pe
klo 9.00-13.00.

Poikkeavat aukioloaikamme: Olemme suljettu juhlapyhinä. Lisäksi suljemme klo 13 kiirastorstaina, vappuaattona, juhannusaatonaattona, jouluaatonaattona, uudenvuodenaattona.

Aluekeskusrekisterin palvelut ovat siirtyneet Kuopion aluekeskusrekisteriin 

Virkatodistukset, avioliiton esteidentutkinta ja sukuselvitykset, sekä muut jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 Kuopion aluekeskusrekisteriin.

Palvelut ovat saatavilla Kuopion aluekeskusrekisteristä puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä, sekä asioimalla Kuopion toimistolla.  

Palvelutoimiston ja Hautauspalveluiden toimiston palvelut pysyvät ennallaan. Vain jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin. Lisätietoa muutoksesta. (ylasavonseurakunnat.fi)