Viron matka 2020

Nuorten matka Viroon 20.-24.5.2020

Iisalmen rovastikunnan seurakunnat järjestävät nuorten matkan Viroon toukokuussa 2020

Matkan aikana tutustumme Tallinnaan, Tallinnan suomalaiseen seurakuntaan, Rakveren kaupunkiin sekä Iisalmen seurakunnan nimikkolähetti Titta Hämäläisen työhön Viron kirkossa. Aikaa jää myös omatoimiseen tutustumiseen ja ostosten tekoon mm. Tallinnassa sekä nähtävyyksiin ja yhteisiin retkiin.

Matka on tarkoitettu 2000-2004 syntyneille. Seurakunta ja rovastikunta tukee matkaa niin, että hinta osallistujalle on 120€. Hinta sisältää matkat Varpaisjärveltä, laivaliput ja ekan yön laivassa, hotellimajoituksen, ruokailut (aamupala, lounas/päivällinen, iltapala) ja osan pääsylipuista (mm. kylpylä, keilaus tai eläintarha). Matkalle lähtee nuoria Iisalmen, Lapinlahden, Varpaisjärven, Vieremän, Sonkajärven ja Pielaveden seurakunnista. Arvioitu osallistujamäärä matkalle on noin 30 nuorta ja 5 ohjaajaa (nuorisotyönohjaaja Meiju Saastamoinen on yksi ohjaajista).

Ilmoittautumisaika Varpaisjärvellä on 10.1.- 28.2.2020 -RETKI ON TÄYNNÄ!

Matkaanlähtijöiden palaveri Iisalmessa to 7.5. klo 17-19 (kuljetus Varpaisjärveltä).

Matkaanlähtijöille lähetetään postitse infokirje ja henkilötietolomake maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Henkilötietolomake palautetaan Meijulle 19.3. mennessä.

Lasku lähetetään huhtikuun puolessa välissä maksajalle postitse.

Mukaan tarvitset voimassaolevan passin tai poliisin myöntämän kuvallisen henkilötietokortin (ajokortti ei käy) sekä Eurooppalaisen sairausvakuutuskortin (voit tilata sen netistä, ilmainen. Korvaa Kela-kortin ulkomailla).

Suunniteltu ohjelma (päivittyy kevään aikana)

Keskiviikko 20.5.2020
Matkapäivä, lähtö aamulla.
Iltaohjelma, buffet-illallinen ja yö laivalla.

Torstai 21.5.2020 (helatorstai)
Tallinnapäivä mm. Vanha kaupunki, suomalainen seurakunta, Energiakeskus (7e) tai Sky Park maailmanpyörä (7-10e) halukkaille. Iltaohjelma.

Perjantai 22.5.2020
Tallinnapäivä: ostosten tekoa + keilaus tai eläintarha. llalla yhteinen illavietto paikallisten nuorten kanssa.

Lauantai 23.5.2020
Rakverepäivä, mm. Rakveren linnaan tutustumista, AquaSpa-kylpylä. Juhlaillallinen.

Sunnuntai 24.5.2020
Jumalanpalvelus Tallinnan suomalainen seurakunta
Paluumatkapäivä

RETKI ON TÄYNNÄ!!