Yökahvilat

Tiedote! Yökahvilat toistaiseksi peruttu poikkeustilan vuoksi.

Yökahvila on nuorten oma kohtaamispaikka, jossa voi viettää aikaa kavereiden kanssa, pelailla ja leipoa/laittaa ruokaa. Nuorella on myös keskustelumahdollisuus mieltä askarrauttavissa asioissa. Jos haluat keskustella kahden seurakunnan nuorisotyönohjaajan kanssa, niin tartu rohkeasti hihasta!

Varpaisjärvellä seurakunnan nuortenillat järjestetään yhteistyössä Lapinlahden kunnan nuorisotoimen kanssa.

Poikkeustilan nuorisotyö

Poikkeustilan aikana nuorisotyö toimii aktiivisesti Lapinlahden ja Varpaisjärven seurakuntien Instagram-kanavalla nuorisrk_lava (siirryt linkistä Instagramiin). Liity seuraajaksi ja osallistu viikko-ohjelmiin, kuten viikkoskabaan, livelähetyksiin, päivän vinkkivitoseen ja iltahuokasuun sekä moniin muihin juttuihin! Seurakuntien nuorisotyönohjaajat päivystävät joka viikko myös kunnan Discordissa -nuorten digitaalisessa kohtaamispaikassa. Tule juttelemaan!

Mikäli mielessäsi on huolia tai kaipaat kuuntelijaa, älä epäröi ottaa yhteyttä Meijuun puhelimitse, whatsapilla tai sähköpostitse!

Yökahvila

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)