ISKO 2 -leiri Väärnissä

pe 15.3. kello 17.00 - su 17.3. kello 12.30

Väärnin leirikeskus

ISKO 2-leiri Väärnin leirikeskuksessa isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen osallistuville. Lisätietoa isoskoulutuksen sivuilta. Leiri on tarkoitettu vuonna 2018-2019 kouluttautuville isosille. Vanhat isoset voivat ilmoittaa halukkuutensa leirille suoraan Meijulle. Toteutetaan yhteistyössä Lapinlahden seurakunnan kanssa.

Lisätietoa isoskoulutuksesta sekä leirikirje löytyy tästä!

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)

Nuorisotalo Klubi

Tyttöjen ystävänpäivä-ilta nuorisotalo Klubilla

Tervetuloa 7-9lk tytöt viettämään tyttöjen ystävänpäivä-iltaa nuorisotalo Klubille ma 11.2. klo 16-18! Ohjelmassa kasvonaamioita, huulirasvojen tekoa, herkuttelua ja ystävänpäivä-askartelua. Ei erillistä ilmoittautumista! Järjestää: Varpaisjärven seurakunta ja Lapinlahden kunnan nuorisotoimi

Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko

Kevätkarkelot kirkossa

Nuorille suunnattu Kevätkarkelot kirkossa! Luvassa elokuvailta, musiikkia ja herkuttelua. Kevätkarkelot toteutetaan yhdessä Lapinlahden kunnan nuorisotoimen kanssa.