Nuorten kevätkarkelot

Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko

Nuorten kevätkarkelot: Varpaisjärven ja Lapinlahden seurakuntien sekä Lapinlahden kunnan nuorisotoimen järjestämä tapahtuma nuorille. Ohjelmassa elokuvailta, herkuttelua sekä mahdollisesti yhteislaulua.

Nuorten kevätkarkelot: Varpaisjärven ja Lapinlahden seurakuntien sekä Lapinlahden kunnan nuorisotoimen järjestämä tapahtuma nuorille Varpaisjärven kirkossa. Ohjelmassa elokuvailta, herkuttelua sekä mahdollisesti yhteislaulua. Kevätkarkelot järjestetään osana Toukotaika-tapahtumaa.

Varpaisjärven seurakunta, Lapinlahden seurakunta

Kunnan nuorisotoimi

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)

Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko

Kevätkarkelot kirkossa

Nuorille suunnattu Kevätkarkelot kirkossa! Luvassa elokuvailta, musiikkia ja herkuttelua. Kevätkarkelot toteutetaan yhdessä Lapinlahden kunnan nuorisotoimen kanssa.
la 11.5.2019 klo 12.00 - su 12.5.2019 klo 12.00

Väärnin leirikeskus, Lapinlahti

Vanhojen isosten leiri Väärnissä

Vanhoille isosille suunnattu virkistys- ja lisäkoulutusleiri Väärnissä Lapinlahdella