Yhteyspäivät Lapinlahdella 2019 - avaustilaisuus Varpaisjärven kirkossa

Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko

Tule mukaan yhteisen asian äärelle! Yhteyspäivät Lapinlahdella 18. - 22.9.2019. Tämän vuoden aiheena "Kiitollisuus". To 19.9. Yhteyspäivät avaa Tuomo Lahtinen, Kiitollisuus-teemasta alustaa metropoliitta Arseni. Seuroissa puhuvat Terho Halmemies, Timo Vainikainen ja Pekka Tikkanen. Musiikista vastaa Anna-Kaisa Tolvanen ja Sirpa Halmemies.

Yhteyspäivien tarkoitus on koota yhteen kristittyjä eri kirkkokunnista ja ev.lut. herätysliikkeistä. Tavoitteena on oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä Jeesuksen Kristuksen seuraajina.

Vuoden 2019 Yhteyspäivien järjestelyissä ovat mukana Lapinlahden ev.lut seurakunta, Lapinlahden helluntaiseurakunta, Iisalmen ortodoksinen seurakunta sekä Iisalmen vapaaseurakunnan, Uusheräyksen, Herättäjäyhdistyksen, Kansanlähetyksen  ja Suomen Raamattuopiston edustajia.

Tavoitettavissa yleensä ke-su.

Paikka varmentuu myöhemmin