"Tässä on kaikki" Juhani Tikkasen konsertti

Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko

Tervetuloa Varpaisjärven kirkon 115-vuotisjuhlakonserttiin!

Juhani Tikkasen levynjulkaisukiertueen konsertti Varpaisjärven kirkossa. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10€.

Juhani Tikkanen on nuori helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea. Tikkanen julkaisi toisen albuminsa ”Tässä on kaikki" kesäkuussa 2019 ja aloitti samalla levynjulkaisukiertueen. Perjantaina 11.10. kiertue yltää Varpaisjärven kirkkoon.

Tikkasen viimeisimmät singlet Vuosia, Mitä ois tietää ja Tässä on kaikki soivat radioissa kautta maan. Juhani keikkailee Suomea yli sadan keikan vuositahdilla sekä trubaduurina kitaralla itseään säestäen, kuten Varpaisjärven kirkossa kuullaan, että taitavan, monipuolisen ja soundirikkaan yhtyeensä kanssa.

Juhanilla on upea taito tarjota jokaisella keikallaan yleisölle sekä iloa ja naurua, että myös lohtua.

Varpaisjärven kirkko täyttää tänä vuonna 115 vuotta ja konsertti on samalla kotikirkon juhlakonsertti. Konsertissa yhdistyy vanha, yli satavuotinen uskon perinne uuteen kulttuuriin. Ajasta aikaan jylhä kivikirkko seisoo paikallaan, vaikka kulttuuri sen ympärillä muuttuu. Konserttiin kutsutaankin tervetulleeksi koko seurakunta ikään katsomatta.

Tavoitettavissa yleensä ke-su.

Kirkkokuoro