Perhemessu

su 2.2. kello 10.00 - su 2.2. kello 11.30

Kynttilänpäivän perhemessu ja Yhteisvastuukeräyksen 2020 avaus. Kirkon jälkeen ruokailu ja kahvit seurakuntatalolla, vapaaehtoinen maksu. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle. Tämän vuoden YV-keräyksen aiheena on perheet Suomessa ja ulkomailla.

Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.