Pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus

su 12.4. kello 10.00 - su 12.4. kello 10.45
Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko (Kirkkoon mahtuu yhteensä 70 henkilöä koronapandemian aikana)

Virret: 84:1,5-6, 88, 105 ja 85:1,5-6.

Voit seurata jumalanpalvelusta YouTubesta Varpaisjärven kirkosta tästä linkistä.

Lisäksi voit kuunnella jumalanpalveluksen Radio Sandelsin taajuuksilta tai nettiradiosta täältä: http://www.radiosandels.fi/nettiradio/

Jumalanpalveluksia ei pidetä julkisina tilaisuuksina.

Kirkko on avoinna sunnuntaina klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Tuolloin mahdolisuus keskustella ja viettää yksityistä ehtoollista papin kanssa kirkossa.

"Kristus on ylösnoussut!"

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan. Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika.