su 26.4. kello 10.00 - su 26.4. kello 10.45
Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko (Kirkkoon mahtuu yhteensä 70 henkilöä koronapandemian aikana)

Jumalanpalveluksia ei pidetä julkisina tilaisuuksina. Voit osallistua yhteiseen hetkeen pyhän äärellä seuraamalla jumalanpalvelusta Varpaisjärven seurakunnan youtube-kanavan kautta. Kirkko on avoinna sunnuntaina klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Tuolloin mahdolisuus keskustella ja viettää yksityistä ehtoollista papin kanssa kirkossa.

Voit seurata jumalanpalvelusta Varpaisjärven kirkosta tästä linkistä.

2.sunnuntai pääsiäisestä (Misercordia Domini)

Hyvä paimen

Tätä pyhäpäivää sanotaan Hyvän paimenen sunnuntaiksi. Päivän latinalainen nimi misericordia Domini (= Herran laupeus, uskollisuus) tulee päivän antifonin alusta (Ps. 33: 5).

Jeesus on hyvä paimen, joka pitää huolen lampaistaan. Ylimpänä paimenena hän lähettää opetuslapsensa huolehtimaan Jumalan laumasta.

Kolehti:
Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan Saharan eteläpuolisen Afrikan maissa 16 vähemmistökielellä Suomen Pipliaseuran kautta.

Lahjoita Pipliaseuran lukutaitotyöhön
Lukemaan oppiminen omalla kielellä on perustava ihmisoikeus ja elämän suuri käännekohta. Lukutaitoiset naiset ohjaavat myös lapsensa kouluun, ja hyvän kierre kasvaa. Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelma on Pipliaseuran kärkihankkeita. Se ulottuu 13 Afrikan vähemmistökielelle Etiopiassa, Keniassa, Malawissa, Namibiassa ja Tansaniassa. Koulutamme 800 opettajaa, ja he opettavat 20 000 aikuista naista lukemaan.

Lahjoita puhelimella
10 € tekstiviesti PIPLIA numeroon 16499
10 € soita numeroon 0600 9 5127 (hinta 10,01 + pvm)
Mobile Pay: haluamasi summa lyhytnumeroon 92600