su 10.5. kello 10.00 - su 10.5. kello 10.45
Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko (Kirkkoon mahtuu yhteensä 70 henkilöä koronapandemian aikana)

Jumalanpalveluksia ei pidetä julkisina tilaisuuksina. Voit osallistua yhteiseen hetkeen pyhän äärellä seuraamalla jumalanpalvelusta Varpaisjärven seurakunnan youtube-kanavan kautta. Kirkko on avoinna sunnuntaina klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Tuolloin mahdolisuus keskustella ja viettää yksityistä ehtoollista papin kanssa kirkossa.

Voit seurata jumalanpalvelusta Varpaisjärven kirkosta tästä linkistä.

4.sunnuntai pääsiäisestä

Taivaan kansalaisena maailmassa

Kehotus cantate (= laulakaa) sekä sen pohjana oleva psalmi 98 kytkevät tämän pyhän vahvasti pääsiäisajan ”iloisten” sunnuntaiden ketjuun. Seurakunta kulkee Voittajan jäljissä totuudessa ja rakkaudessa kohti täydellistä iloa taivaassa. Pyhän Hengen johtamina kristityt saavat jo nyt elää taivaan kansalaisina maailmassa.

Kolehti:
Rauhan ja vakauden edistämiseen väkivallan ja kostonkierteiden katkaisemiseksi kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Halutessasi voit lahjoittaa rahaa Kirkon Ulkomaanapu (KUA) ”Rauhan ja vakauden edistämiseen väkivallan ja kostonkierteiden katkaisemiseksi kehitysmaissa.”:

Lahjoitustavat:

- koronakeräyksen lahjoitussivu: kua.fi
- tilisiirto Kirkon Ulkomaanavun tilille: Nordea, IBAN FI33 1572 3000 5005 04 käyttäen tekstiviitettä ”rauhantyö”

Keräyslupanumero:

Keräyslupa RA/2019/723, voimassa 1.1.2020-31.12.2024, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta, myöntänyt Poliisihallitus.
Keräyslupa ÅLR 2019/6485, voimassa 1.1.-31.12.2020, Ahvenanmaa, myöntänyt Ålands Landskapsregering.)