su 24.5. kello 10.00 - su 24.5. kello 10.45
Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko (Kirkkoon mahtuu yhteensä 70 henkilöä poikkeusaikana)

Jumalanpalveluksia ei pidetä julkisina tilaisuuksina. Voit osallistua yhteiseen hetkeen pyhän äärellä seuraamalla jumalanpalvelusta Varpaisjärven seurakunnan youtube-kanavan kautta. Kirkko on avoinna sunnuntaina klo 11-13 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Tuolloin mahdolisuus keskustella ja viettää yksityistä ehtoollista papin kanssa kirkossa.

Voit seurata jumalanpalvelusta Varpaisjärven kirkosta tästä linkistä.

6.sunnuntai pääsiäisestä (Exaudi)

Pyhän Hengen odotus

Sunnuntain latinalainen nimi exaudi (= kuule, Herra) on päivän antifonin alusta (Ps. 27: 7). Seurakunta odottaa rukoillen Pyhän Hengen lahjaa.

Ennen taivaaseenastumistaan Kristus lupasi omilleen Pyhän Hengen ja kehotti heitä odottamaan tämän lupauksen täyttymistä. Kristuksen lupaama Pyhä Henki luo yhteyden taivaaseen astuneen Herran ja opetuslasten (seurakunnan) välille, karkottaa pelon ja tekee kristityt osallisiksi Kristuksesta ja hänen lahjoittamastaan pelastuksesta. Pyhä Henki vakuuttaa kristityille, että he ovat Jumalan lapsia ja saavat Jeesuksen tavoin kutsua Jumalaa nimellä Abba, Isä.

Kolehti:        Lasten ja nuorten koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa kunnostamalla kouluja, tukemalla paikallisia opettajia ja hankkimalla opetusmateriaaleja Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Lahjoita KUA:n Suvivirsi-keräykseen
- tekstiviestillä: APU10 numeroon 16499 (10 €)
- MobilePay:llä: 75151 (lahjoittajan valitsema summa)
- KUA:n lahjoitussivun kautta: kua.fi/suvivirsi
- tilisiirrolla Kirkon Ulkomaanavun tilille: Nordea FI33 1572 3000 5005 04. Saaja: Kirkon Ulkomaanapu, viestikenttään ”Suvivirsi”.

Rahankeräyksen järjestäjä: Kirkon Ulkomaanapu sr Keräyksellä kerättävien varojen käyttötarkoitus: Nuorten koulutuksen tukeminen Ugandassa
Keräyslupanumero: Keräyslupa RA/2019/723, voimassa 1.1.2020-31.12.2024, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta, myöntänyt Poliisihallitus.

Voit lahjoittaa tästä KUA:n lahjoitussivun kautta