su 7.2. kello 10.00 - 11.30
Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 70 henkilöä)

Kynttilänpäivä

Voit seurata jumalanpalvelusta täältä (linkki Varpaisjärven seurakunnan YouTube-kanavalle)

Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

Nimitys kynttilänpäivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.

Messun palvelutehtävissä ovat pastori Helena Nykänen, kanttori Anna-Kaisa Tolvanen, suntio Virpi Voutilainen ja yhteisvastuukeräyksestä kertomassa diakoni Pirjo-Leena Kinanen-Nimmrichter

Virret: 48:1-3, 447:1,4, 909, 49, 508 ja 536:1,3

Kolehti kerätään yhteisvastuukeräykselle, joka toteutetaan teemalla: Ikäihmiset kriisin keskellä Kirkkopalvelut ry:n kautta. Lisätietoja messussa osallistumisesta kolehtiin.

Virkavapaalla 31.3.2021 saakka. Voit ottaa yhteyttä Helena Nykäseen puh. 050 3311 441, anhelny@gmail.com.