su 14.2. kello 10.00 - 11.15
Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 40 henkilöä)

Laskiaissunnuntai

Jumalan rakkauden uhritie

Sunnuntain suomenkielinen nimi tulee paastoon laskeutumisesta. Pian alkaa yksinkertaisten elämäntapojen, itsekieltäymyksen aika.

Jeesuksen julkinen toiminta saavuttaa käännekohtansa. Vaellus Jerusalemiin, kohti kärsimystä ja kuolemaa, alkaa. Mutta juuri tällä tiellä Ihmisen Poika kirkastetaan. Jumalallinen rakkaus voittaa antaessaan itsensä alttiiksi kuolemaan asti. Tarvitsemme silmiemme avautumista, jotta näkisimme, miten Jeesus kärsii meidän puolestamme ja koko maailman puolesta. Vapahtaja kysyy myös meiltä itsemme alttiiksi antamista Jeesuksen seuraamisessa.

Laskiaissunnuntain messun toimittavat pastori Helena Nykänen ja kanttori Anna-Kaisa Tolvanen

Voit seurata messua Varpaisjärven seurakunnan YouTube-kanavalta täältä (linkki srk:n YouTube-kanavalle).

Virkavapaalla 31.3.2021 saakka. Voit ottaa yhteyttä Helena Nykäseen puh. 050 3311 441, anhelny@gmail.com.