Toimintatorstai 1-6lk.

to 1.4. kello 16.30 - 18.00
Lasten jalkoja asfaltilla pihaleikissä.
Seurakuntatalon alakerran ryhmätila

Toimintatorstait 1-6-luokkalaisille seurakuntatalon alakerrassa noin joka toinen viikko klo 16.30-18.

Toimintatorstait ovat 1-6-luokkalaisille suunnattua varhaisnuorisotyötä. Toimintaa järjestetään noin kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 16.30 - 18.00 seurakunnan alakerran kerhotiloissa (seurakuntatalon taakse ja portaat alas). Kerhon ovet avataan 5min ennen kerhon alkua.

Kevätkaudella 2021 kerhoa ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret: täysi-ikäisenä vastuuohjaajana toimii Kairo, sekä kerhonohjaajina Mari ja Reetu-Matias. Kevätkaudella on toisinaan mukana myös kerhonohjaajiksi kouluttautuvat Iikka ja Karoliina.

Toimintatorstaissa on monenmoista puuhaa ja tekemistä sekä tytöille että pojille! Kerholaisten toiveita kuullaan. Leikillä, läsnäololla ja kristillisillä arvoilla on tärkeä paikkansa kerhossa. Kerhossa on hartaushetki.

Toimintatorstain aikataulun löydät klikkaamalla tätä linkkiä!

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta
Kauppatie 25 (Seurakuntapysäkki)

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)