su 11.4. kello 10.00 - 11.30
Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 40 henkilöä)

1. sunnuntai pääsiäisestä

Ylösnousseen todistajia

Meidän tehtävä on todistaa jokapäiväisessä elämässämme ylösnousseesta Vapahtajasta ja hänessä täyttyneestä Jumalan lupauksesta. Tämä lupaus pysyy lujana silloinkin, kun ihminen heikkoudessaan epäilee sitä.

Päivän raamatuntekstit kertovat siitä, että ylösnoussut Jeesus ilmestyi epäileville opetuslapsilleen ja vakuutti heidät ylösnousemuksestaan. Ilo valtasi opetuslapset, kun he kohtasivat Jeesuksen elävänä.

Voit seurata messua YouTube-kanavan kautta täältä (linkki Varpaisjärven seurakunnan YouTube-kanavalle)

Palvelutehtävissä: pastori Helena Nykänen, kanttori Anna-Kaisa Tolvanen ja suntio Virpi Voutilainen

Virkavapaalla 31.3.2021 saakka. Voit ottaa yhteyttä Helena Nykäseen puh. 050 3311 441, anhelny@gmail.com.