su 16.5. kello 10.00 - 11.15
Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 70 henkilöä)

6. sunnuntai pääsiäisestä

Pyhän Hengen odotus

Seurakunta odottaa rukoillen Pyhän Hengen lahjaa.

Ennen taivaaseenastumistaan Kristus lupasi omilleen Pyhän Hengen ja kehotti heitä odottamaan tämän lupauksen täyttymistä. Kristuksen lupaama Pyhä Henki luo yhteyden taivaaseen astuneen Herran ja opetuslasten välille, karkottaa pelon ja tekee kristityt osallisiksi Kristuksesta ja hänen lahjoittamastaan pelastuksesta. Pyhä Henki vakuuttaa kristityille, että he ovat Jumalan lapsia ja saavat Jeesuksen tavoin kutsua Jumalaa nimellä Abba, Isä.

Voit seurata messua YouTube-kanavan kautta täältä (linkki Varpaisjärven seurakunnan YouTube-kanavalle)

Palvelutehtävissä kirkkoherra Timo Vainikainen, kanttorina Martti Rytkönen ja suntiona Saija Keränen.

Messun päätteeksi seppelpartion lähettäminen sankarihautausmaan muistomerkille.

Virkavapaalla 31.3.2021 saakka. Voit ottaa yhteyttä Helena Nykäseen puh. 050 3311 441, anhelny@gmail.com.