Toimintatorstai 1-6lk.

to 20.5. kello 16.30 - 18.00
Lasten jalkoja asfaltilla pihaleikissä.
Seurakuntapysäkki

Toimintatorstait 1-6-luokkalaisille Seurakuntapysäkillä noin joka toinen viikko klo 16.30-18 (S-Marketin rakennus). Kulku kerhoihin taka-ovesta!

Toimintatorstait ovat 1-6-luokkalaisille suunnattua varhaisnuorisotyötä. Toimintaa järjestetään noin kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 16.30 - 18.00. Kerhon ovet avataan 5min ennen kerhon alkua.

Kevätkaudella 2021 kerhoa ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret: täysi-ikäisenä vastuuohjaajana toimii Kairo, sekä kerhonohjaajina Mari ja Reetu-Matias.

Toimintatorstaissa on monenmoista puuhaa ja tekemistä sekä tytöille että pojille! Kerholaisten toiveita kuullaan. Leikillä, läsnäololla ja kristillisillä arvoilla on tärkeä paikkansa kerhossa. Kerhossa on hartaushetki.

Toimintatorstain aikataulun löydät klikkaamalla tätä linkkiä!

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta
Kauppatie 25 (Seurakuntapysäkki)

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)