su 30.5. kello 10.00 - su 30.5. kello 11.30
Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko (Kirkossa osallistujamäärä enintään 20 henkilöä)

Pyhän Kolminaisuuden päivä

Salattu Jumala

Pyhäpäivän sanomassa kiteytyy kirkon opetus Jumalan kolmiyhteisyydestä. Pyhän Kolminaisuuden päivä on uskontunnustuksen päivä.

Raamatuntekstit puhuvat Jumalan salatusta olemuksesta, joka ylittää kaiken ihmisymmärryksen. Jumala on yksi, mutta hän on ilmoittanut meille itsensä Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä. Hän vaikuttaa Luojana, Lunastajana ja Pyhittäjänä. Usko ei käsittele Jumalan olemusta tiedollisesti eritellen vaan ihmetellen, ylistäen ja hänen armotekojaan julistaen.

Voit seurata messua YouTube-kanavan kautta täältä (linkki Varpaisjärven seurakunnan YouTube-kanavalle)

Virkavapaalla 31.3.2021 saakka. Voit ottaa yhteyttä Helena Nykäseen puh. 050 3311 441, anhelny@gmail.com.