su 13.6. kello 10.00 - 11.00
Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 70 henkilöä)

Kolmas sunnuntai helluntaista aiheenaan "Kutsu Jumalan valtakuntaan". Messun toimittaa kirkkoherra Timo Vainikainen ja kanttorina Anna-Kaisa Tolvanen

Päivän tekstien keskeisenä sisältönä on kutsu Jumalan valtakuntaan ja kutsun kuulemisen tärkeys. Maallisen elämän tehtävät ja houkutukset saattavat estää ihmisiä ottamasta vastaan Jeesuksen kutsua. Joka epäröi ja vitkastelee, menettää tarjotun tilaisuuden.

Jumalanpalvelus myös striimataan YouTube -kanavallemme (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Virkavapaalla 31.3.2021 saakka. Voit ottaa yhteyttä Helena Nykäseen puh. 050 3311 441, anhelny@gmail.com.