su 11.7. kello 10.00 - 11.00
Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko (Kirkossa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 70 henkilöä)

7. sunnuntai helluntaista aiheenaan "Rakkauden laki".

Kristus tuli täyttämään Jumalan tahdon ja käskyt, ei kumoamaan niitä. Siksi myös kristityn on noudatettava rakkauden lakia, vieläpä paremmin kuin lainopettajien ja fariseusten. Pyrkiessään tähän kristitty on valmis luopumaan jopa omista oikeuksistaan lähimmäistensä hyväksi ja osoittamaan rakkautta myös vihamiehilleen.

Tämä jumalanpalvelus kuullaan myös Radio Sandelsin taajuuksilla (Iisalmi 106,3 MHz Kuopio 104,6 MHz Nilsiä 98,5 MHz ja Varkaus 90,0 MHz) suorana lähetyksenä.  Voit kuunnella lähetystä myös nettiradiosta. (Siirryt linkistä Radio Sandelsin nettiradioon)

Jumalanpalvelus myös striimataan YouTube -kanavallemme (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Virkavapaalla 31.3.2021 saakka. Voit ottaa yhteyttä Helena Nykäseen puh. 050 3311 441, anhelny@gmail.com.