Kauneimmat joululaulut - Koronapassi esitettävä

su 19.12. klo 19.00 – 20.00

Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkko (Kirkossa on käytössä 1/3 osa paikoista, 230 henkilöä)

Tervetuloa laulamaan vuoden 2021 kauneimpia joululauluja! Tässä tilaisuudessa on käytössä koronapassi.

Noudatamme erityisesti turvavälejä, pidämme huolta käsihygieniasta ja on suositeltavaa käyttää kasvomaskia.

Kauneimmat joululaulut -tilaisuudessa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuran kautta avustustyöhön niin koti- kuin ulkomailla. Voit osallistua keräykseen joko paikan päällä tai lauluvihkon mukana olevien ohjeiden avulla puhelimen tai netin kautta.

Tilaisuudessa lauletaan perinteisesti yhdessä kauneimpia joululauluja. Mukana myös lauluyhtye Solino.

Olet lämpimästi tervetullut!

Tavoitettavissa tammikuun 2022 ajan ke-pe. Lauantaisin ja sunnuntaisin kanttorina Toni Heino.