Pidä huolta - Iisalmen rovastikunnan diakonian juhlavuoden päätapahtuma

to 1.9. klo 17.00 – 19.30
Diakonian juhlavuoden logo.

Kustaa Aadolfin kirkko, Iisalmi

Tule mukaan juhlistamaan kirkon diakonian 150 -vuotisjuhlavuotta! Ilmaisessa tapahtumassa yhteinen ruokailu ja ilta päättyy Pekka Simojoen konserttiin! Yhteiskuljetus Varpaisjärven kirkon edestä 1.9.2022 klo 15.30.

Vietämme 150-v juhlaa Iisalmen rovastikunnan seurakuntien kanssa yhdessä Kustaa Adolfin kirkossa. Aloitamme juhlan klo 17 yhteisellä keittoruualla kirkon kupeella, jonka jälkeen on juhla kirkossa. Juhlassa on mukana piispa Jari Jolkkonen ja ohjelmassa Pro Diaconia- mitalien jako, sekä diakonian historiaa ja musiikkia. Illan päättää Pekka Simojoen konsertti. Tilaisuus on kaikille avoin ja se on maksuton.

Yhteiskuljetus Varpaisjärven kirkon edestä 1.9.2022 klo 15.30. Ilmoittautuminen diakoni Pirjo-Leenalle 15.8.-25.8.2022 välillä p. 040 827 2940 tai sähköpostilla pirjo-leena.kinanen-nimmrichter@evl.fi. Mukaan mahtuu 45 ensin ilmoittautunutta. Paluu Varpaisjärvelle tilaisuuden jälkeen.

• Musiikki Musiikki
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö