Rovastikunnallinen syysretki Vivamoon

pe 15.9. klo 9.00 – su 17.9. klo 20.00
Vivamon loma- ja kurssikeskus.

Vivamon loma- ja kurssikeskus, Vivamontie 2, 08200 Lohja

Lähde mukaan rovastikunnalliselle syysretkelle Vivamon loma- ja kurssikeskukseen Lohjalle! Ilmoittautuminen 31.8.2023 mennessä.

Retkellämme tutustumme Vivamon syntyyn ja historiaan, Pyhän Birgitan ekumeeniseen kappeliin, Kansan Raamattuseurakunnan kansainväliseen työhön ja lisäksi on mahdollista osallistua Vivamon järjestämään Rukoustapahtumaan. 

Retken aikataulu ja kustannukset 

Lähdemme retkelle pe 15. 9 linja-autolla kohti Vivamoa. Reitti klo 9.00 Kiuruveden srk-talo, klo 9.30 Iisalmen srk-talo, klo 10.00 Lapinlahden srk-talo ja klo 10.30 Siilinjärven linja-autoasema. Paluu samaa reittiä sunnuntaina 17.9 n. klo 20 Kiuruvedelle. 

Hinta on 180€. Retken hintaan sisältyy majoitus ja ruokailut Vivamossa. Matkalla (pe ja su) jokainen kustantaa oman ruokailun itse. Retki maksetaan perillä Vivamossa kortilla tai käteisellä. 

Majoittautuminen tapahtuu pääsääntöisesti 2hh/huoneisiin, joitakin yhden hengen huoneita on myös varattu. Osassa huoneita on wc/suihku huoneen yhteydessä. Majoitus sovitaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittautumiset to 31.8 mennessä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Iisalmen seurakunnan lähetyssihteeri Jari Nousiaiselle p. 044 7335 262 tai sähköposti [email protected] 

Retken järjestää Iisalmen rovastikunta/lähetys 

Vivamon loma- ja kurssikeskus 

Vivamo on vireä Kansan Raamattuseuran loma- ja kurssikeskus Lohjalla läntisellä Uudellamaalla, Lohjanjärven rannalla. Vivamo on kutsunut vaeltajia poluilleen jo lähes sadan vuoden ajan. Vivamossa arvostetaan historiaa ja menneitä sukupolvia, eläen kuitenkin tätä päivää. Keskus tarjoaa ympäri vuoden erilaisia tapahtumia ja viikonloppuja kaiken ikäisille 

  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Lisätietoa Vivamosta (kansanraamattuseura.fi). Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Iisalmen rovastikunta/lähetys