Raamattupiiri

ti 22.10. klo 13.00 – 14.00
raamattu ja kädet

Seurakuntatalo

Ryhmä kokoontuu joka toinen tiistai klo 13-14 Varpaisjärven seurakuntatalolla. Keskustellaan, tutkitaan Raamattua ja etsitään yhdessä erilaisia näkökulmia tekstiin. Ryhmän vetäjänä diakoniatyöntekijä Kirsi-Maria Turunen.

Ryhmässä ei ole teologista opetusta. Ryhmän alussa pidetään lyhyt alkuhartaus. Ryhmässä katsotaan evankeliumvideopätkiä, luetaan Raamatun tekstejä ja keskustellaan, mitä kellekin tekstistä tulee mieleen. Ryhmään voi osallistua matalalla kynnyksellä, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai tietämystä Raamatun teksteistä.

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakoni
Kauppatie 17
73200 Varpaisjärvi

Hakiessasi taloudellista avustusta, varauduthan esittämään henkilöllisyystodistuksen, 2 kk tiliotteen, mahdolliset Kelan päätökset toimeentulotuesta ja asumistuesta, päätöksen täydentävästä toimeentulotuesta ja tarvittaessa vuokrasopimus. Edunvalvonnassa olevaa avunhakijaa ei avusteta neuvottelematta edunvalvojan kanssa.

Diakonia-avustus on tarkoitettu ensisijaisesti kertaluontoiseen kriisiapuun, ei toistuviin avustuksiin samasta syystä. Hakijan on selvitettävä ensin oikeus yhteiskunnan tukiin ja etuisuuksiin, jonka jälkeen voimme katsoa, mikä diakonian rooli tilanteessa olisi. 

Varpaisjärven seurakunta saa EU aineellisen avun lahjakortteja ruokakauppaan, seuraava hakuaika on kesä-heinäkuussa. Voit lähettää hakulomakkeen diakoniatyöntekijälle kirsi-maria.turunen@evl.fi