Uutislistaukseen

Seurakuntayhtymän kesätyöpaikkahaku alkaa 15.2.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä ja sen seurakunnat tarjoavat myös tänä kesänä kesätyöpaikkoja. Haku alkaa 15.2. verkossa. Työpaikat sijoittuvat pääsääntöisesti seurakuntayhtymän hautausmaille ja kiinteistötoimeen. Lisäksi Iisalmeen ja Pielavedelle haetaan kirkko-oppaita. 
kesätyöt_uutiskuva_THUMB.png


Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja sen seurakuntien tarjoamat kesätyöpaikat jakaantuvat seurakuntien paikkakunnille eli Iisalmeen, Lapinlahdelle, Pielavedelle, Sonkajärvelle ja Varpaisjärvelle. Kiinteistötoimen työpaikat keskittyvät mm. istutusten hoitoon, ruohonleikkaukseen, siivoustyöhön ja kiinteistöjen huoltotöihin. Iisaaren kesätyöntekijät huolehtivat mm. ruokien tarjoiluista, ruokakuljetuksista veneellä sekä saunan lämmityksestä ja siivouksesta.

Hautausmaalla työt koostuvat hautojen hoidosta ja viheralueen kunnossapidosta, haravoinnista, kukkien kastelusta ja roskien lajittelusta. Tämän lisäksi kesätöitä on tarjolla keittiöapulaisille sekä kirkko-oppaille.

Haku verkossa 15.2.–3.3.

Kesätyöpaikkojen haku alkaa keskiviikkona 15. helmikuuta ja päättyy perjantaina 3. maaliskuuta kello 15. Tänäkin vuonna työpaikkoja haetaan verkkosivujen sähköisellä lomakkeella. Avoimet paikat löytyvät verkosta osoitteesta www.ylasavonseurakunnat.fi/avoimet-tyopaikat. Lisäksi linkki työpaikkojen hakusivustolle löytyy kaikkien seurakuntien omilta verkkosivuilta.


Lisätietoja kesätyöpaikoista Ylä-Savon seurakuntayhtymästä antavat:

hallintojohtaja Katariina Bergbacka, 044 7335 211, katariina.bergbacka@evl.fi (Iisalmen kirkko-oppaiden kesätyöpaikat)

palvelupäällikkö Eine Parviainen, 040 5283 140, eine.parviainen@evl.fi (hautausmaan kesätyöpaikat)

toimistopäällikkö Riitta Kaasinen, 040 5931 61, riitta.kaasinen@evl.fi (keittiöapulaisten ja Pielaveden kirkko-oppaiden kesätyöpaikat)

kiinteistöpäällikkö Ilmo Juutinen, 040 1825 025, ilmo.juutinen@evl.fi (kiinteistötoimen kesätyöpaikat)

laitoshuoltaja Minna Niskanen, 044 7335 277, minna.niskanen@evl.fi (siivoustyön kesätyöpaikat)

 

 

13.2.2017 11.15