Uutiset

Uutislistaukseen

Seurakuntien verkkosivuilta löydät tiesi lähetyksiin arkena ja pyhinä

Ylä-Savon seurakuntayhtymän jumalanpalveluksia voi seurata verkossa tai radiossa. Jumalanpalvelukset ovat sanajumalanpalveluksia ja ne alkavat sunnuntaisin kello 10.

Koti_tulppaanit_jumalanpalvelukset kotiin 750x500.png

Verkkolähetykset

Jumalanpalvelukseen kotikirkosta voi osallistua myös verkossa. Iisalmen seurakunta lähettää jumalanpalvelukset Facebook-sivuilla. Seuraa jumalanpalvelusta täältä


Lapinlahden seurakunnan jumalanpalveluksia voi seurata joko seurakunnan YouTube-kanavalla tai nettiradiossa  


Pielaveden seurakunta lähettää jumalanpalvelukset suorana Ylä-Savon seurakunnat-Facebooksivulla. Tallenteita jumalanpalveluksista voi katsoa seurakunnan YouTube-kanavalta


Sonkajärven kirkosta jumalanpalvelusta voi katsoa seurakunnan YouTubesta 

 

Varpaisjärven seurakunnan jumalanpalvelukset löytyvät seurakunnan YouTube-kanavalta

Radiolähetykset Radio Sandelsissa

Jumalanpalveluksia voi kuunnella suorana lähetyksenä Radio Sandelsin taajuksilta Iisalmessa 106,3 MHz, Nilsiässä 98,5 MHz, Kuopiossa 104,6 MHz ja Varkaudessa 90,0 MHz. Radio Sandelsin nettiradio löytyy osoitteesta radiosandels.fi. Radiohartaudet tulevat torstaisin kello 13.05. Hartauden tekijät tulevat eri seurakunnistamme.


Palmusunnuntaina 5. huhtikuuta lähetys tulee Sonkajärven kirkosta, pääsiäispäivän 12. huhtikuuta lähetys on Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkosta ja sunnuntain 19. huhtikuuta jumalanpalvelus lähetetään Iisalmen Kustaa Aadolfin kirkosta. 

2020-03-31 14:16:24.0