Uutiset

Uutislistaukseen

Uusi Puuropäivä -tapahtuma starttaa Syysmyyjäisissä Varpaisjärvellä

Seurakunta järjestää jatkossa kerran kuussa Puuropäivän, jossa on voi nauttia edullisen puuroaterin sämpylöineen. Syysmyyjäisistä alkavat myös diakonian syyskauden tapahtumat.  

“Puuropäivänä seurakuntatalolle voi tulla syömään kuka tahansa. Kaikki ovat tervetulleita! Meillä on joka kerta eri puuro tarjolla. Nettisivuilta voi kurkata milloin puuropäiviä vietetään”, kertoo Varpaisjärven seurakunnan vs. diakoni Saija Keränen

Perjantaina 3.9. klo 11.00 Varpaisjärven seurakuntatalolla alkavissa Syysmyyjäisissä on tarjolla muun muassa syksyn satotuotteita sekä tuoreita leivonnaisia. Myyjäisten tuotto menee seurakunnan diakonia- ja lähetystyölle. 

“Vapaaehtoisten kanssa aloitamme leipomisen aamuvarhaisella seurakuntatalolla. Otamme myös vastaan myytäväksi tulevia leivonnaisia sekä sadon tuotteita. ”, Keränen kommentoi 

Myytävät tuotteet voi tuoda Seurakuntatalolle myyjäispäivänä kello 10.30. 

Syksykausi käynnistyy elo-syyskuussa 

Kesän kääntyessä kunnolla syksyksi käynnistyy seurakunnan diakoniatyössä syksykausi todenteolla. Saija Keränen on aloittanut hiljattain Varpaisjärven seurakunnan vs.diakoni. Sosionomin koulutuksen saanut Saija on varpaisjärveläisille tuttu jo seurakuntamestarin tehtävistä.  

“Yhteyttä voi ottaa hyvin matalalla kynnyksellä, kun haluaa keskustella luottamuksellisesti jonkun kanssa, tarvitset tukea vaikeuksissa tai haluat osallistua vaikka vapaaehtoistoimintaan”, Keränen kannustaa. 

Diakoniatyön vetämien ryhmien kokoontumisetkin pyörähtävät käyntiin. Maanantaina 30.8. alkaa joka toinen viikko seurakuntatalolla kokoontuva Askartelupiiri. Keskiviikkona 8.9. alkaa Seurakuntapysäkillä kokoontuva Ystäväpiiri, jossa vaihdetaan kuulumisia sekä keskustellaan ajankohtaisista teemoista. Omaishoitajaryhmän kokoontumiset alkavat puolestaan 16.9. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä SPR Varpaisjärven osaston kanssa. 

Lisätiedot: Varpaisjärven seurakunta, vs.diakoni Saija Keränen, 040 827 2940, saija.keranen@evl.fi

Tue Aug 24 13:57:00 EEST 2021