Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Tälle sivulle päivitetään tietoa Varpaisjärven ja Lapinlahden seurakuntien yhteisestä vuoden 2020-2021 isos- ja kerhonohjaajakoulutuksesta. Välilehden Materiaalit alta löydät retki-/leirikirjeet, osallistujakortin sekä tulostettavan aikataulun. Välilehden Korvaustehtävät alta löydät poissaolojen korvaavat, tulostettavat tehtävät.

Koulutukseen ilmoittautuminen

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuskirjeet lähetetään postitse kiinnostuneille syyskuussa 2020. Kirjeessä on myös isoskoulutuksen aikataulu sekä osallistujakortti. Ilmoittaudu koulutukseen tästä linkistä (aukeaa erillisen organisaation sivulle).

Aikataulu

Isos- ja kerhonohjaajien kirjeen/aikataulun löydät klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona).

Osallistujakortti

Huoltaja täyttää nuoren kanssa osallistujakortin, joka kattaa koko isos- ja kerhonohjaajakoulutuskauden 2020-2021. Osallistujakortti palautetaan ensimmäisen kokoontumisen yhteydessä. Osallistujakortissa täytyy olla huoltajan allekirjoitus. Mikäli osallistujakorttiin tulee muutoksia koulutuskauden aikana, huoltaja tulostaa seurakunnan nettisivuilta uuden osallistujakortin ja palauttaa sen Meijulle. Linkki osallistujakorttiin 2020-2021 tästä (aukeaa PDF-tiedostona).

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)