Hautauspalvelut

Hautajaisten järjestämisessä sinua palvelee Ylä-Savon seurakuntayhtymän yhteinen Hautauspalveluiden toimisto. Asioidessa sovitaan mm. hautajaisten käytännön järjestelyistä kuten papin, kanttorin ja tilan varauksesta ja hautaukseen liittyvistä asioista.

Siirry tästä Hautauspalveluiden sivuille (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivuille).

Hautauspalveluiden yhteystiedot

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 201.
Sähköpostiosoite: ylasavon.hautausluvat@evl.fi.
Osoite: Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi.

Tarkista tästä toimistojen poikkeukselliset aukioloajat (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivuille).

Hautajaisten järjestäminen koronapandemian aikana

- Ajantasaista tietoa ja tulostettava ohjeistus >>

Toimistoilla ei valitettavasti voi asioida koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Asiointi tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä. Sähköisten palveluiden käyttöön annetaan neuvontaa puhelimitse. Aukioloajat 9-15 ma-pe.