Varpaisjärven kirkon kirkkotilan kehittäminen

Varpaisjärven kirkon kirkkotilan kehittämismahdollisuuksia on aloitettu selvittämään. Muutosten suunnitteluun on varattu 40 000 euron määräraha ja valittu työryhmä. Muutoksien suunnittelijana toimii SAFA arkkitehti Arto Mattila. Muutossuunnitelmiin tarvitaan Museoviraston lausunto ja kirkkohallituksen vahvistamispäätös.

Muutossuunnitelmista viestitään seurakuntalaisille työryhmän työn edetessä ja tältä sivulta voit seurata uutisointia ja kirkkotilan kehittämissuunnitelmia.

Havainnekuvat kirkkotilan kehittämisestä

Havainnekuvat on luotu Arkkitehtitoimisto Arto Marttila Oy:n rakennepiirrosten pohjalta.

Varpaisjärven kirkkotila nyt. Lataa kuvan pdf-tiedosto tästä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivuille)

Havainne kuva mahdollisista muutoksista. Lataa havainnekuvan pdf-tiedosto tästä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivuille)

Havainne kuva suunnitelmista, pohjapiirros. Lataa kuvan pdf-tiedosto tästä.

Havainnekuva muutoksista, lehterin. Lataa kuvan pdf -tiedosto tästä.

Tiedotteet ja päätökset

Yleiskuva Varpaisjärven Pyhän Mikaelin kirkon sisätilasta.

Päätöksenteko seurakunnassa ja seurakuntayhtymässä

Tästä saat lisätietoa päätöksenteosta seurakunnassa ja seurakuntayhtymässä.