Seurakuntatalo (Seurakuntasalissa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 20 henkilöä)

Kauppatie 17 , 73200 Varpaisjärvi

Seurakuntasalissa turvavälit huomioiva laskennallinen osallistujamäärä 25 henkilöä. Yläkertaan, saliin ja tarjoilutilaan 20 henkilöä ja alakerran kerhotilaan 5 henkilöä.

Varpaisjärven seurakuntatalo

Varpaisjärven seurakuntatalolla sijaitsevat seuraavat toimitilat

• Diakoniatoimisto
  • Lasten kerhotila
  • Nuorten kerhotila ja nuorisotoimisto
  • Lisäksi katutasossa kirkkoherran, kanttorin ja suntion työhuoneet

Lue lisää diakoniatoimistosta, lasten kerhotilasta sekä nuorten kerhotilasta ja nuoristoimistosta.

Seurakuntatalon alakertaan mahtuu noin 30 henkilöä. Yläkerran tarjoilutilaan mahtuu noin 30 henkilöä. Yläkerran seurakuntasaliin ja tarjoilutilaan yhdistettynä mahtuu noin 130 henkilöä.

Kaikki tilan varaukset hoidetaan Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterissä (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tilojen palveluhinnasto (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivustoon).

Parkkipaikka sijaitsee seurakuntataloa vastapäätä, kadun toisella puolella.

Vaativa pyörätuolireitti