Kirkkokuoro

Kirkkokuoro on seurakuntamme pääkuoro, jonka ohjelmisto koostuu sekä perinteisistä kirkkokuorolauluista, että uudemmasta hengellisestä musiikista. Kuoron tavoitteena on avustaa jumalanpalveluksissa juhla-aikoina, kuten joulun ja pääsiäisen aikaan, sekä tarvittaessa muissa seurakunnan juhlissa ja tapahtumissa.

Kuorolaulaminen on monipuolinen ja sosiaalinen harrastus, joten kynnystä tulla kuoroon yritetään pitää matalana, eikä koelauluja pidetä. Uudet laulajat ovat aina tervetulleita mukaan kuoroomme!

Syksyllä 2018 Varpaisjärven Naislaulajat ja Mieslaulajat ovat osa kirkkokuoroa ja aloitamme kuoroharjoitukset aina opettelemalla seuraavaa yhteistä ja isoa projektia "Savolaista messua". Tervetuloa mukaan!

Kuoroa johtaa kanttori Anna-Kaisa Tolvanen.

Kirkkokuoro 2014