Materiaalit

Tältä sivulta löydät kaikki Varpaisjärven seurakunnan rippikouluun 2021-2022 liittyvät tärkeät materiaalit. Materiaalit ovat PDF-muodossa ja ne aukeavat uuteen ikkunaan. Saat materiaalin auki klikkaamalla. Voit tarvittaessa tulostaa materiaalin.

Ajankohtaista!

Diakoniapäivän korvaava kerta 4.5. klo 15-16.30 srk-talolla. Ota omat eväät!

Huoltajien ja rippikoululaisten rippileirin infoilta kirkossa ke 25.5. klo 18. Rippikoulukirjeet ja liite "Tärkeää tietoa rippileiristä ja konfirmaatiosta" on nyt julkaistu nettisivuilla.

Meiju siirtyy toisiin tehtäviin toukokuusta alkaen. Yhteyshenkilönä jatkossa Timo Vainikainen, timo.vainikainen@evl.fi, 050 331 1441. Leirillä sijaisena toimii Kairo Kivilo.

Konfirmaation kellonaikaa on muutettu! Konfirmaatio 3.7. klo 10.00 viikkomessun yhteydessä. Konfirmaation arvioitu kesto on 1.5-2h.

Rippileirin materiaalit

Rippileirikirje 2022 (mitä ottaa mukaan leirille) aukeaa PDF-muodossa

Liite: Tärkeää tietoa rippileiristä ja konfirmaatiostaaukeaa PDF-muodossa

Rippikoulun kutsukirje

Rippikoulun kutsukirje lähetetään koteihin postitse 15-vuotta täyttäville seurakunnan jäsenille viikolla 35. Linkki rippikoulun kutsukirjeeseen (aukeaa PDF-muodossa).

Rippikoulun tärkeät päivämäärät

Kutsukirjeen mukana lähetetään materiaalit, josta käyvät ilmi rippikoulun tärkeät päivämäärät 2021-2022. Linkki rippikoulun tärkeisiin päivämääriin 2021-2022 (aukeaa PDF-muodossa).

Osallistujakortti

Kutsukirjeen mukana lähetetään osallistujakortti. Osallistujakortti kattaa koko rippikouluvuoden 2021-2022. Osallistujakortista käyvät ilmi rippikoululaisen tärkeät tiedot, jotka ohjaajien on hyvä tietää. Osallistujakortti palautetaan rippikoulun ensimmäiseen kokoontumiseen. Jos osallistujakorttiin tulee muutoksia rippikouluvuoden aikana, tulosta ja palauta ohjaajalle uusi päivitetty osallistujakortti tai ilmoita muutoksista ohjaajalle. Linkki osallistujakorttiin (aukeaa PDF-muodossa).

Ulkoläksyt

Rippikoulun intensiivijaksolla kuulustellaan rippikoulun ulkoläksyt. Ulkoläksyjä on kolme: Apostolinen uskontunnustus, Isä Meidän-rukous sekä Herran siunaus. Ulkoläksyjä kannattaa opetella pitkin rippikouluvuotta. Ulkoläksylistan saat näkyviin alta. Ulkoläksyt löytyvät myös rippikouluraamatun liiteosasta. Rippiraamatut jaetaan leirillä. Linkki ulkoläksyihin (aukeaa PDF-muodossa).

Rippikoulun säännöt

Rippikoulussa sitoudutaan noudattamaan yhteisiä sääntöjä, joilla turvataan jokaisen osallistujan henkinen-, fyysinen- ja sosiaalinen turvallisuus. Rippikoululaisen ja huoltajien kannattaa tutustua sääntöihin ja yhteisiin pelisääntöihin heti rippikoulun alussa. Niihin voi myös palata uudelleen tarpeen vaatiessa. Linkki rippikoulun sääntöihin (aukeaa PDF-muodossa).

Raamatun päällä kolme tikuista tehtyä ristiä.

Ota yhteyttä