Kouluikäisille

Näiltä sivuilta pääset tutustumaan Varpaisjärven seurakunnan alakouluikäisille suunnattuun toimintaan.

Yökirkko

2-3.12. vietetään yö Varpaisjärven kirkossa. Leiri on suunnattu 1-6-luokkalaisille. Leirillä nukutaan yö kirkossa, seikkaillaan, pelaillaan ja tehdään kädentaitoja! Ota mukaan oma makuupussi, makuualusta, tyyny, unilelu, taskulamppu sekä yöpymistarvikkeet. Leiri on maksuton ja siihen sisältyy iltapala ja aamupala. Erillistä leirikirjettä ei lähetetä, vaan kirjeen ja osallistujakortin voi tulostaa seurakunnan nettisivuilta. Palauta osallistujakortti leirille! Yö kirkossa -leiri toteutetaan yhteistyössä Lapinlahden seurakunnan, Lapinlahden kunnan nuorisotoimen ja 4H:n kanssa. Leiri on maksuton. Mukaan mahtuu 18 varhaisnuorta.

Ilmoittaudu Kairolle tekstiviestillä 23.11.2022 mennessä numeroon 044 733 5266.

Leirkirje ja osallistujakortti

Toimintatorstain- lapset leikkivät piirileikkiä pihalla. Jalat näkyy.