Yö kirkossa

Leiri

Yö kirkossa leiri 12.-13.10.2019

Yö kirkossa-leiri 12.-13.10.2019 järjestetään seurakunnan Tyttö- ja poikatyö 100v kunniaksi! Leiri toteutetaan yhteistyössä Varpaisjärven ja Lapinlahden seurakuntien kesken. Varpaisjärveltä järjestetään leirille yhteiskuljetus. Leiri on suunnattu 1-6-luokkalaisille ja mukaan voi halutessaan ottaa aikuisen (ei ole pakko)! Leirillä nukutaan yö kirkossa, seikkaillaan, pelaillaan ja tehdään kädentaitoja! Ota mukaan oma makuupussi, makuualusta ja tyyny sekä yöpymistarvikkeet. Leiri on maksuton ja siihen sisältyy päivällinen, iltapala sekä aamupala. Erillistä leirikirjettä ei lähetetä, vaan kirjeen ja osallistujakortin voi tulostaa seurakunnan nettisivuilta. Palauta osallistujakortti leirille!

Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin!

Kesäleiri Hirsikankaalla 4.-6.6.2020

Varpaisjärven varhaisnuorten kesäleiri on suunnattu 1-6-luokkalaisille. Seuraava kesäleiri järjestetään Hirsikankaan leirikeskuksessa 4.-6.6.2020! Ilmoittautuminen leirille aukeaa toukokuussa 2020.

Leirit

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)