Varhaisnuorten leirit

Varpaisjärven varhaisnuorten kesäleiripäivät la 3. ja su 4.7.2021 klo 9-20 Iisaaren leirikeskuksessa 7-12-vuotiaille. Yhteiskuljetus järjestetty (bussi ja venekyyti). Mukana nuorisotyönohjaaja Meiju, kanttori Anna-Kaisa, kesäteologi Hanna-Mari sekä isosia. Leiriläinen voi ilmoittautua vain toiseen leiripäivistä (korkeintaan 17 leiriläistä/päivä). Leiripäivä on maksuton seurakunnan jäsenille (kirkkoon kuulumattomille 30€). Tervetuloa viettämään mukavaa kesäpäivää yhdessä luonnonkauniiseen saareen!

Ilmoittautuminen avoinna 20.4.-30.5.2021. Leiripäiväkirje ja osallistujakortti lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisen päätyttyä.

Ilmoittaudu tästä kesäleiripäivään (linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä)

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta
Kauppatie 25 (Seurakuntapysäkki)

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)