Ihmisiä jumalanpalveluksessa Varpaisjärven kirkossa.

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Täältä löydät tietoa seurakuntamme erilaisista jumalanpalveluksista sekä muista hengellisistä tilaisuuksista. Katso vasemmalla olevasta sivuvalikosta lisää.

Aluekeskusrekisterin palvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin 1.1.2023

Virkatodistukset, avioliiton esteidentutkinta ja sukuselvitykset, sekä muut jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 Kuopion aluekeskusrekisteriin.

Palvelut ovat saatavilla Kuopion aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 alkaen puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä, sekä asioimalla Kuopion toimistolla.

Palvelutoimiston ja Hautauspalveluiden toimiston palvelut pysyvät ennallaan. Vain jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin. Lisätietoa muutoksesta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (ylasavonseurakunnat.fi)

Varpaisjärven seurakunnan YouTube -kanava

YouTuben logo.

Varpaisjärven seurakunnan YouTube -kanavalta löydät striimattavat jumalanpalvelukset, tapahtumat ja muita videoita. Kanavalle pääset tästä (Siirryt linkistä Varpaisjärven seurakunnan YouTube -kanavalle)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

29.1.2023 Varpaisjärven kirkko, 4 sunnuntai loppiaisesta

Pyhän Mikaelin kirkon alttari-alueella oleva maalaus viimeisestä ehtoollisesta.