Toimintatorstai

Toimintatorstait ovat 1-6-luokkalaisille suunnattua varhaisnuorisotyötä. Toimintaa järjestetään noin kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 16.30 - 18.00 seurakunnan alakerran kerhotiloissa (seurakuntatalon taakse ja portaat alas). Kerhon ovet avataan 5min ennen kerhon alkua.

Kevätkaudella 2021 kerhoa ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret: täysi-ikäisenä vastuuohjaajana toimii Kairo, sekä kerhonohjaajina Mari ja Reetu-Matias. Kevätkaudella on toisinaan mukana myös kerhonohjaajiksi kouluttautuvat Iikka ja Karoliina.

Toimintatorstaissa on monenmoista puuhaa ja tekemistä sekä tytöille että pojille! Kerholaisten toiveita kuullaan. Leikillä, läsnäololla ja kristillisillä arvoilla on tärkeä paikkansa kerhossa. Kerhossa on hartaushetki.

Ilmoittaudu Toimintatorstain kaudelle 2020-2021 TÄSTÄ LINKISTÄ (aukeaa erillisen organisaation sivulle). Ilmoittautuminen ei koske syksyllä 2020 mukaan ilmoittautuneita kerholaisia. Myös uudet kerholaiset ovat tervetulleita!

Toimintatorstait kevät 2021

Hartaudet: Kerhonohjaajan käsikirjasta 2020-2021

21.1. Taiteilua maalaten ja piirtäen

Hartausaihe: Rohkeus

4.2. Lamppusta & Anna-Kaisan musahetki

Hartausaihe: Yhteisvastuu

Tuo oma taskulamppu!

18.2. Mäenlaskua liikuntahallilla

Hartausaihe: Sävyisyys

Tuo oma mäenlaskuväline! Aloitus srk-talolla ja lopetus liikuntahallin pihassa.

4.3. Jäätelöannosten tekoa & Anna-Kaisan musahetki

Hartausaihe: Kohtuus

Kysytään kerholaisten toiveita seuraavalle kerralle!

18.3. Toivekerta!

Hartausaihe: Itsehillintä s.61

Kerholaisten mukaan jaetaan palautelaput koteihin vietäväksi!

1.4. Pääsiäisaskartelua

Hartausaihe: Hiljainen viikko

15.4. Ulkoilua & Anna-Kaisan musahetki

Hartausaihe: Totuudenmukaisuus

Ota säänmukainen varustus!

29.4. Äitienpäiväyllätyksen valmistus

Hartausaihe: Huumorintaju

20.5. Hampurilaisten tekoa & Anna-Kaisan musatuokio

Hartausaihe: Kärsivällisyys

Palautelappujen palautus!

3.6. Retki laavulle

Hartausaihe: Auttaminen

Ota säänmukainen varustus!

Huom! Ethän tule kerhoon, jos sinulla on yhtään flunssan oireita. Muistathan käsihygienian!

Toimintatorstai

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)