Toimintatorstai

Toimintatorstait ovat 1-6-luokkalaisille suunnattua varhaisnuorisotyötä. Toimintaa järjestetään noin kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 16.30 - 18.00 seurakunnan alakerran kerhotiloissa (seurakuntatalon taakse ja portaat alas). Kerhon ovet avataan 5min ennen kerhon alkua.

Syyskaudella 2020 kerhoa ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret: täysi-ikäisenä vastuuohjaajana toimii Kairo, sekä kerhonohjaajina Emmi, Mari Ja Reetu-Matias.

Toimintatorstaissa on monenmoista puuhaa ja tekemistä sekä tytöille että pojille! Kerholaisten toiveita kuullaan. Leikillä, läsnäololla ja kristillisillä arvoilla on tärkeä paikkansa kerhossa. Kerhossa on hartaushetki.

Ilmoittaudu Toimintatorstain kaudelle 2020-2021 TÄSTÄ LINKISTÄ! Koskee myös vanhoja toimintatorstain kävijöitä!

Toimintatorstait syksy 2020

27.8. Toimintakauden aloitus: ulkoilua! Hartausaihe: Jeesus, parantajamme

10.9. Laminointikorujen tekoa! Hartausaihe: Kiitollisuus

24.9. Syksyinen rastirata pihalla! Hartausaihe: Jeesus antaa elämän