Toimintatorstai

Toimintatorstait ovat 1-6-luokkalaisille suunnattua varhaisnuorisotyötä. Kevätkaudella 2022 kerho järjestetään joka torstai klo 17.00 - 18.00. Kauden ensimmäinen kerhokerta on 13.1.2022. Kerhon ovet avataan 5min ennen kerhon alkua. Kerhopaikkana toimii Seurakuntapysäkki (seurakuntatalon korvaavat tilat S-Marketin vieressä. Kulku takaoven kautta).

Kevätkaudella 2022 kerhoa ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret, täysi-ikäisenä vastuukerhonohjaajana Kairo Kivilo. Joinakin kertoina mukana on lisäksi isos- ja kerhonohjaajakouluttautuvia nuoria.

Toimintatorstaissa on monenmoista puuhaa ja tekemistä sekä tytöille että pojille! Kerholaisten toiveita kuullaan. Leikillä, läsnäololla ja kristillisillä arvoilla on tärkeä paikkansa kerhossa. Kerhossa on hartaushetki.

RYHMÄ ON TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua varalle tästä linkistä. Sinuun otetaan yhteyttä, mikäli paikkoja vapautuu.

Toimintatorstait kevätkausi 2022

13.1. Vesivärimaalausta. Hartaus: Uusi vuosi
20.1. Tietokilpailu joukkueissa. Hartaus: Uutta oppimassa
27.1. Lamppusta kirkossa (HUOM! Aloitus ja lopetus kirkossa!)
3.2. Pirtelön tekoa + Ystävänpäivätaulun maalausta. Hartaus: Kynttilänpäivä.
10.2. Ystävänpäivälahjojen viimeistely. Hartaus: Pelko.
17.2. Tunnetaitotyöskentely. Hartaus: Tarkoitus pyhittää keinot.
24.2. Mäenlaskua liikuntahallilla. Tuo oma mäenlaskuväline! Aloitus ja lopetus liikuntahallin pihalla.
3.3. Elokuva-ilta HUOM! Pidennetty kerta klo 17-19! Hartaus: Paastonaika alkaa.
10.3. HIIHTOLOMA –EI KERHOA
17.3. Ongintapisteen suunnittelua piispantarkastuksen toritapahtumaan (pe 1.4.). Hartaus: Kiitos.
24.3.  Ongintapisteen valmistelua. Hartaus: Toiveita.
31.3. Ongintapisteen viimeistelyä.
PERJANTAI 1.4. PIISPANTARKASTUKSEN TORITAPAHTUMA. Tapahtumassa Toimintatorstailaisten ongintapiste.
7.4. Tacojen tekoa. Hartaus: Palmusunnuntai.
14.4. Pääsiäisaskartelu. Hartaus: Pääsiäinen.
21.4. Oman lelun kerta. Hartaus: Tärkeitä asioita.
28.4. Äitienpäivälahjan tekoa. Hartaus: Uutta kohti.
5.5. Äitienpäivälahjan viimeistely. Hartaus: Äitienpäivä. Koteihin jaetaan palautelaput!
12.5. Kevätretki, mikäli koronatilanne sen sallii. Hartaus: Onnistumisia ja epäonnistumisia. Palautelappujen palautus.
19.5. Kevätolympialaiset koulun pihalla. Palautelappujen palautus.

Huom! Ethän tule kerhoon, jos sinulla on yhtään flunssan oireita. Muistathan käsihygienian!

Toimintatorstai

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta
Kauppatie 25 (Seurakuntapysäkki)

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)