Toimintatorstai

Toimintatorstait ovat 1-6-luokkalaisille suunnattua varhaisnuorisotyötä. Kevätkaudella 2022 kerho järjestetään joka torstai klo 17.00 - 18.00. Kauden ensimmäinen kerhokerta on 13.1.2022. Kerhon ovet avataan 5min ennen kerhon alkua. Kerhopaikkana toimii Seurakuntapysäkki (seurakuntatalon korvaavat tilat S-Marketin vieressä. Kulku takaoven kautta).

Kevätkaudella 2022 kerhoa ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret, täysi-ikäisenä vastuukerhonohjaajana Kairo Kivilo. Joinakin kertoina mukana on lisäksi isos- ja kerhonohjaajakouluttautuvia nuoria.

Toimintatorstaissa on monenmoista puuhaa ja tekemistä sekä tytöille että pojille! Kerholaisten toiveita kuullaan. Leikillä, läsnäololla ja kristillisillä arvoilla on tärkeä paikkansa kerhossa. Kerhossa on hartaushetki.

RYHMÄ ON TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua varalle tästä linkistä. Sinuun otetaan yhteyttä, mikäli paikkoja vapautuu.

AJANKOHTAISTA!

Meiju siirtyy toisiin tehtäviin ja on poissa 30.4. alkaen. Tarvittaessa ota yhteyttä kirkkoherra Timo Vainikaiseen.

Toimintatorstait kevätkausi 2022

13.1. Vesivärimaalausta. Hartaus: Uusi vuosi
20.1. Tietokilpailu joukkueissa. Hartaus: Uutta oppimassa
27.1. Lamppusta kirkossa (HUOM! Aloitus ja lopetus kirkossa!)
3.2. Pirtelön tekoa + Ystävänpäivätaulun maalausta. Hartaus: Kynttilänpäivä.
10.2. Ystävänpäivälahjojen viimeistely. Hartaus: Pelko.
17.2. Tunnetaitotyöskentely. Hartaus: Tarkoitus pyhittää keinot.
24.2. Mäenlaskua liikuntahallilla. Tuo oma mäenlaskuväline! Aloitus ja lopetus liikuntahallin pihalla.
3.3. Elokuva-ilta HUOM! Pidennetty kerta klo 17-19! Hartaus: Paastonaika alkaa.
10.3. HIIHTOLOMA –EI KERHOA
17.3. Ohjelman sisältöä muutettu. Hartaus: Kiitos.
24.3.  Ohjelman sisältöä muutettu. Hartaus: Toiveita.
31.3. Ohjelman sisältöä muutettu.
7.4. Tacojen tekoa. Hartaus: Palmusunnuntai.
14.4. Pääsiäisaskartelu. Hartaus: Pääsiäinen.
21.4. Oman lelun kerta. Hartaus: Tärkeitä asioita.
28.4. Äitienpäivälahjan tekoa. Hartaus: Uutta kohti.
5.5. Äitienpäivälahjan viimeistely. Hartaus: Äitienpäivä.
12.5. klo 17-19  Kevätretki LAAVULLE. HUOM! Pidennetty kerta! Hartaus: Onnistumisia ja epäonnistumisia. Aloitus ja lopetus Sulansuun jalkapallokentältä.

Huom! Ethän tule kerhoon, jos sinulla on yhtään flunssan oireita. Muistathan käsihygienian!

Toimintatorstai