Toimintatorstai

Toimintatorstait ovat 1-6-luokkalaisille suunnattua varhaisnuorisotyötä. Toimintaa järjestetään noin kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 16.30 - 18.00 seurakunnan alakerran kerhotiloissa (seurakuntatalon taakse ja portaat alas). Kerhon ovet avataan 5min ennen kerhon alkua.

Syyskaudella 2020 kerhoa ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret: täysi-ikäisenä vastuuohjaajana toimii Kairo, sekä kerhonohjaajina Emmi, Mari Ja Reetu-Matias.

Toimintatorstaissa on monenmoista puuhaa ja tekemistä sekä tytöille että pojille! Kerholaisten toiveita kuullaan. Leikillä, läsnäololla ja kristillisillä arvoilla on tärkeä paikkansa kerhossa. Kerhossa on hartaushetki.

Ilmoittaudu Toimintatorstain kaudelle 2020-2021 TÄSTÄ LINKISTÄ (aukeaa erillisen organisaation sivulle). Ilmoittautuminen koskee myös vanhoja toimintatorstain kävijöitä!

Toimintatorstait syksy 2020

Hartaudet: Kerhonohjaajan käsikirjasta 2020-2021

27.8. Toimintakauden aloitus: ulkoilua! Hartausaihe: Ystävällisyys

10.9. Laminointikorujen tekoa! Hartausaihe: Uskollisuus + Anna-Kaisan laulattaa kirkossa

24.9. Syksyinen rastirata pihalla! Hartausaihe: Rehellisyys

8.10. Vapaata ja luovaa softis-askartelua! Hartausaihe: Ystävällisyys

22.10. Lautapelipäivä –tuo oma peli! Hartausaihe: Luottamus

5.11. Isäinpäiväyllätys: Magneettitaulut! Hartausaihe: Uteliaisuus + Anna-Kaisa laulattaa kirkossa

19.11. Kokkauspäivä: lämppäreitä ja sandwicheja. Hartausaihe: Kunnioitus

3.12. Näytelmä käsinukeilla. Hartausaihe: Ilo + Anna-Kaisa laulattaa kirkossa

17.12. Pikkujoulunyyttärit! Tuo tonttulakki! Joulukorttien tekoa. Hartausaihe: Joulu

Muutokset mahdollisia!

Huom! Ethän tule kerhoon, jos sinulla on yhtään flunssan oireita. Muistathan käsihygienian!

Toimintatorstai

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)