Toimintatorstai

Toimintatorstait ovat 1-4-luokkalaisille suunnattua varhaisnuorisotyötä. Syyskaudella 2022 kerho järjestetään joka torstai klo 17.00 - 18.00. Kauden ensimmäinen kerhokerta on 1.9.2022. Kerhon ovet avataan 5min ennen kerhon alkua. Kerhopaikkana toimii Seurakuntapysäkki (seurakuntatalon korvaavat tilat S-Marketin vieressä. Kulku takaoven kautta).

Toimintatorstaissa on monenmoista puuhaa ja tekemistä sekä tytöille että pojille! Kerholaisten toiveita kuullaan. Leikillä, läsnäololla ja kristillisillä arvoilla on tärkeä paikkansa kerhossa. Kerhossa on hartaushetki.

Syyskaudella 2022 kerhoa ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret, täysi-ikäisenä vastuukerhonohjaajana toimii Riika Pekkarinen. Kerhotoiminnasta vastaa vs nuorisotyönohjaaja Kairo Kivilo 044 733 5266

Huom.! Ryhmä täynnä.

Toimintatorstai