Lähetyspiirit 

Lähetysvastuuryhmän jäsenet

Lähetysvastuuryhmän jäsenet 2015 - 18: Erkki Laitinen, Leena Hannukainen, Leena Marttinen, Mirja Partanen, Anna Paldanius ja Eero Ryhänen. Lähetysvastuuryhmän sihteerinä toimii khra Olli Kortelainen.

Nimikkolähettimme:

Kaija Grundell lähti Taiwanille tammikuussa 2014. Työkausi on hänen ensimmäisensä ja sen kesto on 48 kuukautta. Kaksi ensimmäistä vuotta Kaija opiskelee kiinan kieltä Taipein kieli-instituutissa Kaosiungissa Taiwanilla. Kielen oppimisen jälkeen hänen työnsä tulee olemaan maahanmuuttajatyötä Hengchunin kristillisessä sairaalassa.

Kaija on syntynyt Helsingissä ja asuu tällä hetkellä Turussa. Hän on koulutukseltaan sosionomi-diakoni (2007) ja YET-psykoterapeutti (2013). Kaija on toiminut mm. perhepäivähoitajana, linja-autonkuljettajana ja sosiaaliohjaajana. Hän on toiminut diakoniatyöntekijänä vuodesta 2007.

Kaijan omin sanoin:

"Olen vuonna 1972 syntynyt monipuolinen nainen. Olen saanut elämässäni tehdä, nähdä ja kokea kaikenlaista. Tästä johtuen olen realisti, kuitenkin positiivisesti ajatteleva, rohkea, avoin, iloinen, sosiaalinen, määrätietoinen, toiset huomioonottava huumorintajuinen Jumalan luomus. Minua kiinnostaa erilaiset kulttuurit, ihmiset, maut ja luonto. Harrastuksikseni voisin mainita lukemisen, matkustelun, kävelyn luonnossa, elämän ihmettelyn ja pohdiskelun sekä elokuvien katselun.

Olen yhteiskristillinen. Olen eronnut ja minulla on yksi aikuinen poika. Työkokemusta minulla on lastenhoidosta, linja-auton ajamisesta pääkaupunkiseudulla, sosiaaliohjaajan työstä maahanmuuttajien turvakodissa, sekä diakoniatyöstä kaupunkiseurakunnassa. Psykoterapeuttiopintoihin kuului terapiakeskustelujen käyminen asiakkaitten kanssa. Kutsumuksekseni koen rinnalla kulkemisen, sielunhoidon, terapian ja evankeliumin eteenpäinviemisen sekä rohkaisemisen. Jokainen ihminen on Jumalan design-luomus ja siksi arvokas! Ei ole parempia ja huonompia ihmisiä, on vain Jumalan rakkaita lapsia."