Korvaustehtävät

Täältä löydät ISKO-koulutukseen 2020-2021 kuuluvat tulostettavat korvaustehtävät. Korvaustehtävä tehdään, mikäli kouluttautuva nuori on estynyt pääsemään yhteiseen kokoontumiseen. Poissaolosta ilmoittaa aina huoltaja. Kosvaustehtävällä korvattavien kokoontumisten määrä voi olla korkeintaan kaksi.

Turvallisuuskoulutuspäivä LL 10.2. ja VJ 11.2.2021

Tässä on korvaustehtävä ja materiaali (LIITE 1) liittyen turvallisuuskoulutuspäivään. Jos olit poissa, tee tehtävä ja palauta Meijulle 28.3.2021 mennessä.

Korvaustehtävän saat auki klikkaamalla tätä linkkiä (pdf)

LIITE 1: Turvallisuus leireillä-oppimateriaali. Liitteen saat auki klikkaamalla tätä linkkiä (pdf)

ISKO1-koulutusleiri 6.-8.11.2020

ISKO1-leirin korvaustehtävä niille, jotka olivat poissa koulutusleiriltä 6.-8.11.2020. Korvaustehtävän tekoa varten tarvitset raamatun sekä alla olevat liitteet (LIITE 1, LIITE 2 ja Isosen essee tai video). Projektiin liittyvät mteriaalit löydät kohdan "Materiaalit alta" (projektipäiväkirja). Korvaustehtävä ja liitteet avautuvat PDF-muodossa. Tulosta ne ja palauta Meijulle viimeistään ISKO2-leirillä. Korvaustehtävän saat auki klikkaamalla tätä linkkiä.

LIITE 1: Millainen Raamatuntulkitsija olen. Liitteen saat auki klikkaamalla tätä linkkiä.

LIITE 2: Hässäkkä. Liitteen saat auki klikkaamalla tätä linkkiä.

Isosen essee/video- tehtävän ohjeistuksen saat klikkaamalla tätä linkkiä.

Nuori kirjoittaa vihkoon ulkona.

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta
Kauppatie 25 (Seurakuntapysäkki)

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)