Korvaustehtävät

Täältä löydät ISKO-koulutukseen 2020-2021 kuuluvat tulostettavat korvaustehtävät. Korvaustehtävä tehdään, mikäli kouluttautuva nuori on estynyt pääsemään yhteiseen kokoontumiseen. Poissaolosta ilmoittaa aina huoltaja. Kosvaustehtävällä korvattavien kokoontumisten määrä voi olla korkeintaan kaksi.

ISKO1-koulutusleiri 6.-8.11.2020

ISKO1-leirin korvaustehtävä niille, jotka olivat poissa koulutusleiriltä 6.-8.11.2020. Korvaustehtävän tekoa varten tarvitset raamatun sekä alla olevat liitteet (LIITE 1, LIITE 2 ja Isosen essee tai video). Projektiin liittyvät mteriaalit löydät kohdan "Materiaalit alta" (projektipäiväkirja). Korvaustehtävä ja liitteet avautuvat PDF-muodossa. Tulosta ne ja palauta Meijulle viimeistään ISKO2-leirillä. Korvaustehtävän saat auki klikkaamalla tätä linkkiä.

LIITE 1: Millainen Raamatuntulkitsija olen. Liitteen saat auki klikkaamalla tätä linkkiä.

LIITE 2: Hässäkkä. Liitteen saat auki klikkaamalla tätä linkkiä.

Isosen essee/video- tehtävän ohjeistuksen saat klikkaamalla tätä linkkiä.

Korvaustehtäväty

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)