Päiväkerho

HUOM! Kaikki seurakuntamme varhaiskasvatuksen ryhmät ovat toistaiseksi peruttu. Seuraa ilmoitteluamme näiltä sivuilta ja tapahtumakalenteristamme.  Syksyn päiväkerhoon voi tilanteesta huolimatta jo ilmoittautua.

Päiväkerhoilmoittautuminen on alkanut

Voit ilmoittautua päiväkerhoon täällä.

Päiväkerhotyö on kirkon kasteopetusta ja sen tavoitteena on lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tukeminen. Kun pieni lapsi kastetaan, sitoutuu seurakunta yhdessä perheen ja kummien kanssa huolehtimaan hänen kristillisestä kasvatuksestaan. Tätä kasvatusta, kasteopetusta, on myös päiväkerhotoiminta.

Kerhotoiminnassa otetaan huomioon lapsen yksilölliset tarpeet, vahvuudet ja mahdolliset tuen tarpeet. Lapselle pyritään luomaan edellytyksiä kehittää taitojaan monipuolisesti, oman kehitystasonsa mukaisesti.

Päiväkerhotoiminta pitää sisällään monenlaista puuhaa ja yhdessäoloa. Kerhon päiväohjelmaan kuuluu leikkiä/ohjattua leikkiä, kädentaitoja, liikuntaa, laulua, satuhetkiä ja luovaa toimintaa. Hartaushetket ja hiljentyminen ovat osa jokaista kerhopäivää.

Päiväkerhoihin voi ilmoittaa v. 2015–2017 syntyneitä lapsia. Kerhoon voi tulla myös kesken kauden mikäli ryhmään mahtuu.

Yhteystiedot lastenohjaaja Senja Stedt p. 040 774 6781, senja.stedt@evl.fi

Kerhoajat

Päiväkerhojen syyskausi alkaa vk:lla 33, 10.8.2020.

maanantaisin:

Paloisten päiväkerhoryhmä 3-5-vuotiaat klo 8.30-11.00 Paloisten koululla

tiistaisin: Perhekerho klo 9.30-11.30 päiväkerhotiloissa (parilliset viikot)

Päiväkerhoryhmä 3-5- vuotiaat klo 9-11.30, (parittomat viikot)

torstaisin:

Päiväkerhoryhmä 3-5-vuotiaat klo 9-11.30 päiväkerhotiloissa