Päiväkerhoilmoittautuminen on alkanut.

Voit ilmoittautua päiväkerhoon täällä.

Päiväkerhotyö on kirkon kasteopetusta ja sen tavoitteena on lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tukeminen. Kun pieni lapsi kastetaan, sitoutuu seurakunta yhdessä perheen ja kummien kanssa huolehtimaan hänen kristillisestä kasvatuksestaan. Tätä kasvatusta, kasteopetusta, on myös päiväkerhotoiminta.

Kerhotoiminnassa otetaan huomioon lapsen yksilölliset tarpeet, vahvuudet ja mahdolliset tuen tarpeet. Lapselle pyritään luomaan edellytyksiä kehittää taitojaan monipuolisesti, oman kehitystasonsa mukaisesti.

Päiväkerhotoiminta pitää sisällään monenlaista puuhaa ja yhdessäoloa. Kerhon päiväohjelmaan kuuluu leikkiä/ohjattua leikkiä, kädentaitoja, liikuntaa, laulua, satuhetkiä ja luovaa toimintaa. Hartaushetket ja hiljentyminen ovat osa jokaista kerhopäivää.

Päiväkerhoihin voi ilmoittaa 3-5-vuotiaita lapsia. Kerhoon voi tulla myös kesken kauden mikäli ryhmään mahtuu. Syyskausi 2022 alkaa viikolla 33.

Yhteystiedot lastenohjaaja Senja Stedt p. 040 774 6781, senja.stedt@evl.fi

Kerhoajat syksy 2022

Päiväkerhot seurakuntapysäkillä (Kauppatie 25).

tiistaisin:

Paloisten päiväkerhoryhmä 3-5-vuotiaat klo 9-11.30 Paloisten koululla

Päiväkerhoryhmä 3-5-vuotiaat klo 12.30-15.00 seurakuntapysäkillä

perjantaisin:

Päiväkerhoryhmä 3-5-vuotiaat klo 9-11.30 seurakuntapysäkillä

Lisätietoja: Lastenohjaaja Senja Stedt 0407746781,senja.stedt@evl.fi

Taulu, johon maalattu suojelusenkeli.