Päiväkerho

Päiväkerhotyö on kirkon kasteopetusta ja sen tavoitteena on lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tukeminen. Kun pieni lapsi kastetaan, sitoutuu seurakunta yhdessä perheen ja kummien kanssa huolehtimaan hänen kristillisestä kasvatuksestaan. Tätä kasvatusta, kasteopetusta, on myös päiväkerhotoiminta.

Kerhotoiminnassa otetaan huomioon lapsen yksilölliset tarpeet, vahvuudet ja mahdolliset tuen tarpeet. Lapselle pyritään luomaan edellytyksiä kehittää taitojaan monipuolisesti, oman kehitystasonsa mukaisesti.

Päiväkerhotoiminta pitää sisällään monenlaista puuhaa ja yhdessäoloa. Kerhon päiväohjelmaan kuuluu leikkiä/ohjattua leikkiä, kädentaitoja, liikuntaa, laulua, satuhetkiä ja luovaa toimintaa. Hartaushetket ja hiljentyminen ovat osa jokaista kerhopäivää.

Päiväkerhoihin voi ilmoittaa v. 2014–2016 syntyneitä lapsia. Kerhoon voi tulla myös kesken kauden mikäli ryhmään mahtuu.

Yhteystiedot lastenohjaaja Senja Stedt p. 040 774 6781, senja.stedt@evl.fi

Voit ilmoittautua päiväkerhoon verkossa tästä.

Kerhoajat

Päiväkerhojen syyskausi alkaa vk:lla 34.

maanantaisin:

• Päiväkerhoryhmä 1 klo 9-11.30 päiväkerhotiloissa
  • Päiväkerhoryhmä 2 klo 12-15 päiväkerhotiloissa

tiistaisin

• Perhekerho klo 9.30-11.30 päiväkerhotiloissa (parilliset viikot)
  • Päiväkerhoryhmä 2 klo 9-11.30, (parittomat viikot)

torstaisin:

• Paloisten päiväkerhoryhmä  klo 8.30-11.30 Paloisten koululla