Materiaalit

Täältä löydät ISKO-koulutukseen kuuluvat tulostettavat materiaalit, kuten leiri-/retkikirjeet, osallistujakortin ja aikataulun 2020-2021. Tiedoston saat auki klikkaamalla. Tiedosto aukeaa PDF-muodossa ja on tulostettavissa.

Aikataulu

Isos- ja kerhonohjaajien kirjeen/aikataulun löydät klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona).

Osallistujakortti

Huoltaja täyttää nuoren kanssa osallistujakortin, joka kattaa koko isos- ja kerhonohjaajakoulutuskauden 2020-2021. Osallistujakortti palautetaan ensimmäisen kokoontumisen yhteydessä. Osallistujakortissa täytyy olla huoltajan allekirjoitus. Mikäli osallistujakorttiin tulee muutoksia koulutuskauden aikana, huoltaja tulostaa seurakunnan nettisivuilta uuden osallistujakortin ja palauttaa sen Meijulle. Linkki osallistujakorttiin 2020-2021 tästä (aukeaa PDF-tiedostona).

Leirikirjeet

Tervetuloa ISKO1-koulutusleirille Hirsikankaan leirikeskukseen Sukevalle pe 6.- su 8.11.2020! ISKO1-leirikirje löytyy klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona). Leirikirje jaetaan myös ISKO aloitusillassa to 29.10.2020.

Projektit

ISKO-koulutukseen kuuluu nk. projekti, jolloin koulutettava käyttää 7-10 tuntia työpanosta valitsemansa osallistavan seurakunta-projektin piirissä ja täyttää samalla projektipäiväkirjaa. Projektista nuori saa yksilöidyn todistuksen. Projektipäiväkirjan voit tulostaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona).

Materiaalit

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)