Materiaalit

Täältä löydät ISKO-koulutukseen kuuluvat tulostettavat materiaalit, kuten leiri-/retkikirjeet, osallistujakortin ja aikataulun 2021-2022. Tiedoston saat auki klikkaamalla linkkiä. Tiedosto aukeaa PDF-muodossa ja on tulostettavissa.

Aikataulu

ISKO-koulutuskausi starttaa viikolla 36. Tutustu koko kauden aikatauluun ja koulutuksen sisältöön alla olevista linkeistä:

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen kutsukirje 2021-2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä (klikkaamalla linkkiä, se aukeaa PDF-tiedostona).

ISKO-koulutuksen aikataulu 2021-2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä (klikkaamalla linkkiä, se aukeaa PDF-tiedostona).

Osallistujakortti

Huoltaja täyttää nuoren kanssa osallistujakortin, joka kattaa koko isos- ja kerhonohjaajakoulutuskauden 2021-2022. Osallistujakortti palautetaan ensimmäisen kokoontumisen yhteydessä: ISKO-aloitus Varpaisjärvellä ke 8.9. klo 17.30-19.30 (seurakuntapysäkillä) ja Lapinlahdella to 9.9. klo 17.30-19.30 (seurakuntatalolla). Osallistujakortissa täytyy olla huoltajan allekirjoitus. Mikäli osallistujakorttiin tulee muutoksia koulutuskauden aikana, huoltaja tulostaa seurakunnan nettisivuilta uuden osallistujakortin ja palauttaa sen Meijulle.

Osallistujakortti 2021-2022 Linkki avautuu uudessa välilehdessä(klikkaamalla linkkiä, se aukeaa PDF-tiedostona).

Leiri- ja retkikirjeet

Tähän julkaistaan ISKO-koulutukseen liittyvät leiri- ja retkikirjeet kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua.

Projektit

ISKO-koulutukseen kuuluu nk. projekti, jolloin koulutettava käyttää 7-10 tuntia työpanosta valitsemansa osallistavan seurakunta-projektin piirissä ja täyttää samalla projektipäiväkirjaa. Projektista nuori saa yksilöidyn todistuksen. ISKO-projektitarjonta 2021-2022 julkaistaan ISKO1-leirillä!

Henkilö käntää kirjan sivuja.

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta
Kauppatie 25 (Seurakuntapysäkki)

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)