Materiaalit

Täältä löydät ISKO-koulutukseen kuuluvat tulostettavat materiaalit, kuten leiri-/retkikirjeet, osallistujakortin ja aikataulun 2021-2022. Tiedoston saat auki klikkaamalla linkkiä. Tiedosto aukeaa PDF-muodossa ja on tulostettavissa.

Aikataulu

ISKO-koulutuskausi starttaa viikolla 36. Tutustu koko kauden aikatauluun ja koulutuksen sisältöön alla olevista linkeistä:

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen kutsukirje 2021-2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä Linkki avautuu uudessa välilehdessä(klikkaamalla linkkiä kutsukirje aukeaa pdf-tiedostona)

ISKO-koulutuksen aikataulu 2021-2022 julkaistaan tässä 25.8.2021 (klikkaamalla linkkiä aikataulu aukeaa pdf-tiedostona)

Osallistujakortti

Huoltaja täyttää nuoren kanssa osallistujakortin, joka kattaa koko isos- ja kerhonohjaajakoulutuskauden 2021-2022. Osallistujakortti palautetaan ensimmäisen kokoontumisen yhteydessä. Mikäli osallistujakorttiin tulee muutoksia koulutuskauden aikana, huoltaja tulostaa seurakunnan nettisivuilta uuden osallistujakortin ja palauttaa sen Meijulle.

Osallistujakortti 2021-2022 aukeaa tästä (klikkaamalla linkkiä osallistujakortti aukeaa pdf-tiedostona)

Leiri- ja retkikirjeet

Tähän julkaistaan ISKO-koulutukseen liittyvät leiri- ja retkikirjeet noin kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua.

ISKO1-leirikirje 12.-15.11.2021 (klikkaamalla linkkiä leirikirje aukeaa pdf-tiedostona)

ISKO2-leirikirje 25.-27.3.2022 (klikkaamalla linkkiä leirikirje aukeaa pdf-tiedostona)

Projektit

ISKO-koulutukseen kuuluu nk. projekti, jolloin koulutettava käyttää 7-10 tuntia työpanosta valitsemansa osallistavan seurakunta-projektin piirissä ja täyttää samalla projektipäiväkirjaa. Projektista nuori saa yksilöidyn todistuksen.

Projektipäiväkirja 2021-2022 (klikkaamalla linkkiä projektipäiväkirja aukeaa pdf-tiedostona)

Henkilö käntää kirjan sivuja.