Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Tälle sivulle päivitetään tietoa Varpaisjärven ja Lapinlahden seurakuntien yhteisestä vuoden 2021-2022 isos- ja kerhonohjaajakoulutuksesta. Välilehden Materiaalit alta löydät retki-/leirikirjeet, osallistujakortin sekä tulostettavan aikataulun. Välilehden Korvaustehtävät alta löydät poissaolojen korvaavat, tulostettavat tehtävät.

Koulutukseen ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ISKO-koulutukseen alkaa tästä linkistä 25.8.2021.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (Linkki aukeaa uudessa välilehdessä erillisen organisaation sivulle).

Ilmoittaudu ma 6.9. klo 23 mennessä!

Aikataulu

ISKO-koulutuskausi starttaa viikolla 36. Tutustu koko kauden aikatauluun ja koulutuksen sisältöön alla olevista linkeistä:

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen kutsukirje 2021-2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä (klikkaamalla linkkiä, se aukeaa PDF-tiedostona).

ISKO-koulutuksen aikataulu 2021-2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä (klikkaamalla linkkiä, se aukeaa PDF-tiedostona)

Osallistujakortti

Huoltaja täyttää nuoren kanssa osallistujakortin, joka kattaa koko isos- ja kerhonohjaajakoulutuskauden 2021-2022. Osallistujakortti palautetaan ensimmäisen kokoontumisen yhteydessä: ISKO-aloitus Varpaisjärvellä ke 8.9. klo 17.30-19.30 (seurakuntapysäkillä) ja Lapinlahdella to 9.9. klo 17.30-19.30 (seurakuntatalolla). Osallistujakortissa täytyy olla huoltajan allekirjoitus. Mikäli osallistujakorttiin tulee muutoksia koulutuskauden aikana, huoltaja tulostaa seurakunnan nettisivuilta uuden osallistujakortin ja palauttaa sen Meijulle.

Osallistujakortti 2021-2022 aukeaa tästä (PDF-tiedostona).

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta
Kauppatie 25 (Seurakuntapysäkki)

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)